Antena 3 CNN Actualitate Gabriel Oprea: Am dispus reexaminarea procedurilor pentru situaţii de urgenţă

Gabriel Oprea: Am dispus reexaminarea procedurilor pentru situaţii de urgenţă

Gabriel Oprea: Am dispus reexaminarea procedurilor pentru situaţii de urgenţă
de M.C.    |    23 Dec 2014   •   09:32

Gabriel Oprea, ministrul Afacerilor Interne, a susţinut marţi o videoconferinţă cu prefecţii şi şefii structurilor de ordine publică, în care a vorbit despre viitoarele măsuri care privesc procedurile specifice situaţiilor de urgenţă.

"Am dispus reexaminarea în regim de urgenţă a procedurilor departamentului pentru situaţii de urgenţă şi ale tuturor structurilor cu responsabilităţi în astfel de situaţii. În acest sens, la nivelul fiecărui judeţ s-a realizat o analiză şi toate aceste date vor sta la baza elaborării concepţiei unice de intervenţie, pe care o vom prezenta în Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă” a spus Gabriel Oprea, care a adăugat că premierul Victor Ponta şi-a dat acordul de principiu în acest sens.

Vicepremierul a vorbit şi despre măsurile specifice perioadei de Sărbători, oferind ultimele instrucţiuni structurilor din teritoriu.

„Vă cer tuturor să vă mobilizaţi, am aprobat planul general de măsuri pentru perioada Sărbătorilor. Vă rog să vă planificaţi misiunile şi efectivele pentru gestionarea tuturor situaţiilor. Vreau să luaţi măsuri să fie asigurat serviciul de permanenţă şi să aveţi funcţionale toate mijloacele de comunicaţie” a mai spus Gabriel Oprea.

×
Subiecte în articol: Gabriel Oprea situatii de urgenta
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close