Antena 3 CNN Actualitate Gabriel Oprea, prima reacție după dezvăluirile lui Dan Andronic

Gabriel Oprea, prima reacție după dezvăluirile lui Dan Andronic

Gabriel Oprea, prima reacție după dezvăluirile lui Dan Andronic
13 Apr 2017   •   23:11

Gabriel Oprea a intervenit, joi, la ”Sinteza Zilei”, acolo unde a oferit primele declarații după dezvăluirile lui Dan Andronic.

”Mă uit la televizor și mă doare capul. Am anunțat că dau o masă, la mine acasă. Era ziua lui Onțanu. L-am invitat pe domnul Andronic, pe Anghel Iordănescu, pe Vasile Dâncu, l-am invitat și pe domnul Maior. Masa a durat până la ora 22.30 – 23.00. Eu nu știu ce a discutat fiecare, mi-am făcut datoria de gazdă. A fost o simplă masă” a spus Gabriel Oprea, care apoi a închis telefonul.

Acesta a revenit în direct, la insistențele soției sale și a promis că va face toate precizările necesare marți, la ”Sinteza Zilei”, nu înainte de a confirma și prezența generalului Florian Coldea.

”Vă explic moment cu moment. Nu infirm faptul că a fost domnul Coldea, dar vreau să vă explic exact. Să știți că mai sunt și mese între prieteni sau între colegi și nu durează toată noaptea. A durat doar două ore jumătate și a fost doar o masă. M-a bătut la cap nevastă-mea să intru” a mai spus Gabriel Oprea.

×
Subiecte în articol: Gabriel Oprea Sinteza Zilei
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close