Antena 3 CNN Actualitate Gabriel Valentin Mager, un cunoscut dealer de artă, a fost găsit împuşcat în casă

Gabriel Valentin Mager, un cunoscut dealer de artă, a fost găsit împuşcat în casă

Gabriel Valentin Mager, un cunoscut dealer de artă, şi-a pus capăt zilelor din cauza depresiei, într-o locuință din Bucureşti. Înainte de gestul extrem, anticarul şi-ar fi vizitat părinţii pentru a-şi lua adio de la ei.

Gabriel Valentin Mager, un cunoscut dealer de artă, a fost găsit împuşcat în casă
Sursa foto: Facebook Gabriel Valentin Mager
de Georgiana Adam    |    24 Sep 2021   •   19:37

Incidentul a avut loc la începutul săptămânii. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost descoperit de o prietenă rugată să-l verifice de către părinții acestuia, care s-au îngrijorat în momentul în care Gabriel Valentin Mager nu a mai răspuns zile bune la telefon.

Potrivit unor surse judiciare, Gabriel Valentin Mager, un cunoscut dealer de artă şi-a fi pus capăt zilelor din cauza depresiei, cu un pistol militar Beretta Pietro, de calibru 7,65 milimetri, pentru care nu deținea autorizație, notează jurnaliştii de la Gândul.ro

Tocmai de aceea, în paralel, a fost deschisă o anchetă pentru a se stabili proveniența armei respective.

În locuinţa în care a fost găsit fără viaţă, bărbatul lăsase un bilet pe masă în care trasa instrucțiuni referitoare la transferarea unei sume de bani aflate într-un cont bancar.

Înainte de gestul extrem, anticarul şi-ar fi vizitat părinţii pentru a-şi lua adio de la ei.

Potrivit cunoscuților, Gabriel Valentin Mager suferea de depresie, mai ales că asupra sa existau şi acuzații că ar fi comercializat o serie de falsuri ale unor opere ”semnate” de artiști de renume mondial.

Mai mult, piesele comercializate de el ar fi ajuns în colecții private după ce ar fi fost vândute prin intermediul unei celebre case de licitații.

Astfel, sinuciderea cunoscutului anticar Gabriel Valentin Mager ridică acum multe semne de întrebare în lumea colecționarilor de artă din România, care sunt șocați de gestul său extrem.

×
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close