x close

Gabriela Firea a acceptat să meargă la mediator în dosarul cu Traian Băsescu. Fostul preşedinte ar putea scăpa de dosarul penal

de M.Z.    |    24 Sep 2015   •   09:09
Gabriela Firea a acceptat să meargă la mediator în dosarul cu Traian Băsescu. Fostul preşedinte ar putea scăpa de dosarul penal 418 Foto: Agerpres

Senatoarea PSD Gabriel Firea a acceptat să meargă la mediator în scandalul cu fostul preşedinte Traian Băsescu. 

 
Traian Băsescu ceruse medierea, după ce procurorii au schimbat încadrarea de la şantaj la ameninţare în acest dosar. 

Din primele informaţii, prima întâlnire va avea loc miercurea viitoare. La această întâlnire va participa partea vătămată, Gabriela Firea, şi avocatul ei, Lucian Bolcaş, care vor discuta cu negociatorul condiţiile unei posibile împăcări.
 
Traian Băsescu a decis să deschidă o procedură de mediere, după ce a văzut-o pe Gabriela Firea la televizor spunând că fostul şef al statului nici măcar nu şi-a prezentat scuze. Fostul preşedinte a luat această declaraţie a senatoarei PSD Gabriela Firea ca pe o posibilitate de împăcare. Aşa că s-a prezentat la mediator şi a deschis această procedură.
 
Mediatorul l-a contactat deja pe avocatul lui Firea, Lucian Bolcaş, în vederea unei posibile împăcări. 

Dacă cei doi cad la pace, dosarul de ameninţare s-ar putea închide de cei de la Parchetul General şi Traian Băsescu nu ar mai avea niciun dosar în care să fie urmărit penal.
 
Scandalul Băsescu - Firea a început după ce fostul preşedinte, referindu-se la senatorul PSD, a spus că şi acum poate spune că aceasta este "o bună jurnalistă, dar este catastrofală ca jurist".

"Mai bine ar sta în banca ei şi s-ar ocupa ce se întâmplă pe moşia soţului ei, unde e primar. Că s-ar putea să nu îl mai găsească într-o zi acasă, dacă nu e atentă. Înţeleg că în parohia lui se întâmplă destule lucruri rele", a spus Băsescu, pe 14 aprilie 2014
.

Traian Băsescu a mai spus că îi recomandă premierului Victor Ponta să nu o ia pe "senatoarea şantajistă" Gabriela Firea ca purtător de cuvânt la alegeri pentru coaliţie, pentru că aceasta poartă ghinion bărbatului despre care spune că vrea să îl protejeze. Băsescu a ţinut totodată să amintească prestaţia Gabrielei Firea din campania pentru prezidenţiale a lui Mugur Isărescu.


Citeşte mai multe despre:

Traian Basescu Gabriela Firea santaj amenintare
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati