Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea: ”Am discutat cu premierul despre intenția Municipalității de a achiziționa pachetul de acțiuni de la ELCEN”

Gabriela Firea: ”Am discutat cu premierul despre intenția Municipalității de a achiziționa pachetul de acțiuni de la ELCEN”

Gabriela Firea: ”Am discutat cu premierul despre intenția Municipalității de a achiziționa pachetul de acțiuni de la ELCEN”
Sursa foto: Foto: Facebook/Gabriela Firea
05 Iul 2017   •   15:03

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat miercuri că a discutat cu premierul Mihai Tudose despre intenţia Municipalităţii de a achiziţiona pachetul de acţiuni, deţinut de statul român, prin Ministerul Energiei, de la ELCEN. 

Rată de promovare uluitoare la BACALAUREAT. Vezi REZULTATELE pe județe

"Am discutat cu domnul prim-ministru despre faptul că Primăria Generală a Capitalei şi-a manifestat intenţia chiar printr-o hotărâre de Consiliu General de a achiziţiona la valoare nominală pachetul de acţiuni deţinut de statul român, prin Ministerul Energiei, de la ELCEN. Domnul prim-ministru şi-a manifestat în continuare interesul ca într-o şedinţă viitoare de Guvern să se ia această hotărâre. Bineînţeles, vom discuta toţi termenii legali şi contractuali", a spus Firea, după o întrevedere cu premierul, ce a avut loc la sediul Primăriei Capitalei.

×
Subiecte în articol: premier
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close