Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea: Am impulsionat mediul de afaceri

Gabriela Firea: Am impulsionat mediul de afaceri

Gabriela Firea: Am impulsionat mediul de afaceri
Sursa foto: Foto: Facebook/Gabriela Firea
28 Apr 2017   •   22:53

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat vineri la ”Punctul de Întâlnire” că a deblocat toate piedicile de pe şantiere şi a alocat fonduri pentru multe investiţii. 

"De la începutul mandatului şi până acum am semnat plăţi pentru firmele care lucrează în Bucureşti pentru diferite obiective de investiţii de 43 de milioane de euro, deci sunt unul dintre primarii care pur şi simplu a impulsionat mediul de afaceri din Capitală, care a pus pe roate toate obiectivele de investiţii şi toate şantierele şi care împreună cu grupurile de lucru de la Primărie am deblocat pur şi simplu toate piedicile de pe şantiere", a susţinut Firea. 

Edilul şef al Capitalei a enumerat mai multe proiecte pe care le-a finanţat în mandatul său. 

"Pentru Arcul de Triumf am plătit un 1 milion şi jumătate de euro, pentru circuitul turistic pe lacurile Floreasca-Tei - 2.100.000 de euro, pentru Patinoar Flamaropol - 1.300.000 de euro, pentru ansamblul Henri Coandă - 1.700.000 plus reţele publice de alimentare cu apă - 300.000 de euro. Suma de 3.762.000 la Pasajul Piaţa Sudului, iar pentru Penetraţia Splaiul Independenţei-Ciurel-Autostrada Bucureşti-Piteşti - 10 milioane de euro. Vreau să-mi spuneţi într-un timp atât de scurt cine a mai impulsionat atât de mult lucrările pe şantierele Capitalei. Avem Străpungerea bd. Nicolae Grigorescu - Splai Dudescu - 6 milioane de euro, plăţi realizate în mandatul meu, pentru reabilitarea sistemului rutier şi linii de tramvai pe şoseaua Pantelimon - 2.500.000 de milioane, străpungerea Buzeşti-Berzei-Uranus - 1.600.000", a mai declarat edilul.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Gabriela Firea Punctul de întâlnire
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close