Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea, amenințare pentru ministrul Finanțelor: „Ne vom apara și în instanță, dacă va fi necesar”

Gabriela Firea, amenințare pentru ministrul Finanțelor: „Ne vom apara și în instanță, dacă va fi necesar”

Gabriela Firea, amenințare pentru ministrul Finanțelor: „Ne vom apara și în instanță, dacă va fi necesar”
Sursa foto: Foto: Gabriela Firea Facebook
29 Noi 2019   •   13:21

Primarul Capitalei l-a atacat pe Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, într-un mesaj pe Facebook, susținând că acesta a făcut împărțirea banilor după interese politice. 

„Condamn ferm abordarea ministrului finanțelor, Florin Vasile Cîțu, care a împărțit banii publici la rectificarea bugetară după un singur criteriu: să răspundă strict intereselor politice. Il somez pe domnul Cîțu să nu abuzeze de funcția pe care vremelnic o detine, împărțind banii publici ai românilor în mod discretionar. Ne vom apara si in instanta, daca va fi necesar.

Rectificarea aprobată ieri de Guvern îi condamnă pe bucureșteni la lipsa de finanțare a unor servicii publice de maximă importanță.

Nu voi permite ca lucrurile să rămână așa. Cetățenii trebuie să cunoască adevărul. Mă ofer să îi fac cadou domnului ministru, pentru început de mandat, un curs de management performant în administrație, pentru că declarațiile dumnealui arată clar că are nevoie să stăpânească noțiunile de bază ale procedurilor administrative.

Nu cerem banii nimanui, solicitam banii bucurestenilor, pe care acestia ii platesc prin impozite si taxe. Si contribuie cu 25% la PIB-ul tarii.

Primaria Capitalei este singura din tara care nu incaseaza impozite si taxe locale, acestea mergand catre cele sase sectoare. Prin lege, bugetul PMB este alimentat de la Ministerul de Finante, din impozitul pe venit”, a scris Firea pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea ministrul finantelor
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close