Gabriela Firea anunță ce se întâmplă cu RADET: ”Livrarea agentului termic nu va fi sistată!” - VIDEO

14 Noi 2019   •   11:54
Gabriela Firea anunță ce se întâmplă cu RADET: ”Livrarea agentului termic nu va fi sistată!” - VIDEO Foto: Gabriela Firea Facebook

Gabriela Firea promite că bucureștenii nu vor suferi din cauza falimentului RADET și vor avea căldură în continuare. De altfel, primarul Capitalei a anunțat că nu vor fi șomeri la RADET și că se fac eforturi ca situația să fie redresată.

”Aș vrea să fac câteva precizări atât pentru bucureșteni, cât și pentru angajații RADET. De asemenea, pentru companiile private care au contracte în acest moment cu RADET și nu știu ce se va întâmpla cu aceste documente deja semnate. În ceea ce îi privește pe cetățeni, nu au niciun motiv de îngrijorare. Livrarea agentului termic va fi în continuare asigurată la parametri decenți, normali. Ne dorim la parametri superiori, pe măsură ce înlocuim mai multe conducte care sunt vechi de 50-60 de ani (...) În ceea ce îi privește pe salariații RADET, nu au motive de îngrijorare. În ziua în care își vor înceta activitatea la RADET, vor fi angajați automat la compania municipală, Termoenergetica”, a anunțat  primarul municipiului Bucureşti, Gabriela Firea.

Parteneri
x close