Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea avertizează: Mâine vremea va fi şi mai geroasă în Capitală

Gabriela Firea avertizează: Mâine vremea va fi şi mai geroasă în Capitală

Gabriela Firea avertizează: Mâine vremea va fi şi mai geroasă în Capitală
Sursa foto: Foto: Facebook/Gabriela Firea
de S.T.    |    01 Mar 2018   •   16:20

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, joi, că vineri, vremea va fi şi mai geroasă în Bucureşti, precizând că sunt probleme cu sistemul de termoficare în sectoarele 2 şi 6 ale Capitalei.

„Toate informaţiile venit de la specialiştii meteo s-au adeverit. Am avut nopţile trecute şi minus 20 de grade şi azi dimineaţă erau tot la acest nivel, mâine (vineri-n.r.) va fi şi mai ger, după informaţiile pe care le-am primit de la ANM. Dimineaţă se vor resimţi minus 22 , minus 23 de grade Celsius în Capitală. Cea mai expusă va fi reţeaua de termoficare”, a declarat, joi, primarul general al Capitalei.

„Sunt câteva probleme în cartierele din sectoarele 2 şi 6, acolo unde totodeauna au fost astfel de dificultăţi, motivul fiind în principal lipsa de investiţii în reţeaua de termoficare. Având în vedere că ne referim la 1,3 milioane de bucureşteni care beneficiază de acest serviciu, este o prioritate pentru PMB orice investiţie în reabilitarea conductelor de termoficare. Din nefericire, din cei aproape 900 de kilometri de reţea de termoficare, până în mandatul meu, nu s-au reabilitat decât până în 200 de kilometri, în 20 şi ceva de ani. E foarte puţin. Ritmul este extrem de scăzut”, a mai spus primarul general al Capitalei.

 

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close