x close

Gabriela Firea: „Cât voi fi primar general, Bucureştiul nu se va transforma într-o capitală a gunoaielor”

de S.T.    |    07 Oct 2019   •   20:48
Gabriela Firea: „Cât voi fi primar general, Bucureştiul nu se va transforma într-o capitală a gunoaielor” 534 Foto: Captură Antena 3

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat că va face toate demersurile ca fondurile europene pentru incineratorul de deşeuri să nu fie pierdute.

„Bucureştiul şi judeţul Ilfov, precum şi întreaga Românie, cu toţii avem nevoie de modalităţi şi tehnologii la cel mai înalt nivel pentru reciclarea deşeurilor rezultate din consumul casnic sau din construcţiile industriale. Şi noi vom urma calea europeană şi nu vom face improvizaţii, pentru că ar fi periculoase pentru toţi cetăţenii. Sunt în total dezacord cu cei care politizează excesiv un subiect atât de vital pentru populaţie. Cât voi fi primar general, Bucureştiul nu se va transforma într-o capitală a gunoaielor (...)

Vom face toate demersurile legale şi instituţionale, dar şi personale astfel încât fondurile europene pentru incineratorul de deşeuri să nu fie pierdute sub nicio formă sub mandatul meu”, a spus Firea cu prilejul verificării stadiului lucrărilor la noua linie a staţiei de epurare a apelor uzate şi a incineratorului de nămol de la Glina.

Sursă: Agerpres
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati