Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea dă în judecată doi membri USR și le cere daune de 100.000 de euro. „Aduc acuzaţii total nefondate faţă de acţiuni municipale, fără nicio probă care să le susţină”

Gabriela Firea dă în judecată doi membri USR și le cere daune de 100.000 de euro. „Aduc acuzaţii total nefondate faţă de acţiuni municipale, fără nicio probă care să le susţină”

Gabriela Firea dă în judecată doi membri USR și le cere daune de 100.000 de euro. „Aduc acuzaţii total nefondate faţă de acţiuni municipale, fără nicio probă care să le susţină”
Foto: captură Antena 3
11 Mai 2019   •   13:40

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, cere daune de 100.000 de euro de la doi membri USR pentru afirmațiile mincinoase vehiculate pe Facebook și în declarațiile publice. 

Deputatul Nicușor Dan și Roxana Wring sunt cei reclamați de Gabriela Firea. 

„Este mai mult o acţiune de interes public decât una privată: încrederea populaţiei în instituţiile statului poate fi afectată cu uşurinţă prin răspândirea în spaţiul public a unor informaţii eronate. În cele două speţe, ca şi cu alte ocazii peste care am trecut, se aduc acuzaţii total nefondate faţă de acţiuni municipale, fără nicio probă care să le susţină. Practicarea unor astfel de campanii defăimătoare, prin care se transmite în mod repetat că Primăria Capitalei ar prejudicia în vreun fel interesele populaţiei, are ca efect să scadă credibilitatea instituţiei publice. Doresc să descurajez astfel de comportamente în societatea românească, de aceea am ales singura cale pe care o mai avem la dispoziţie - cea legală. Nu este neapărat cea mai comodă cale, dar prefer să optez pentru o astfel de conduită decât să aleg - aşa cum au optat ei - pentru calea uşoară a manipulării publice", a transmis Gabriela Firea printr-un comunicat. 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close