Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea, despre lipsa invitaţiei la recepţia de la Palatul Cotroceni: „Sunt un om serios, nu aş fi fost motivată să fac o astfel de afirmaţie, dacă nu era reală”

Gabriela Firea, despre lipsa invitaţiei la recepţia de la Palatul Cotroceni: „Sunt un om serios, nu aş fi fost motivată să fac o astfel de afirmaţie, dacă nu era reală”

Gabriela Firea, despre lipsa invitaţiei la recepţia de la Palatul Cotroceni: „Sunt un om serios, nu aş fi fost motivată să fac o astfel de afirmaţie, dacă nu era reală”
Sursa foto: Foto: Facebook
28 Noi 2016   •   17:22

Arcul de Triumf a fost inaugurat, după aproape trei ani de la startul lucrărilor de reabilitare. Anunţul a fost făcut de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, iar inaugurarea are loc cu trei zile înainte de Parada Militară de 1 Decembrie.

Militarii au făcut deja o repetiţie generală de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf, din Capitală. Bucureştenii au putut admira blindate şi tancuri, dar şi noile uniforme care vor intra în dotarea armatei din luna ianuarie a anului viitor.

În ceea ce priveşte invitaţiile la recepţia de la Palatul Cotroceni, de 1 Decembrie, primarul Gabriela Firea a confirmat încă o dată că nu a primit una. 

„Invitaţiile ar trebui să fie pentru cei care au muncit zi şi noapte, şi eu am avut o contribuţie. Nu s-ar mai fi pus problema să mai anulam încă un an. Muţumiri consilierilor generali PSD şi ALDE care au votat pentru finalizare. Nu am primit invitaţie la recepţie la Palatul Cotroceni. Sunt un om serios, nu aş fi fost motivată să fac o astfel de afirmaţie, dacă nu era reală. S-a vorbit despre o posibilă invitaţie la definare în tribuna oficială”, a declarat Gabriela Firea la Antena 3, în emisiunea 100 de minute.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close