Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea, despre măsurile luate pentru repararea gropilor din Capitală: „Vor începe lucrări extinse de reabilitare a carosabilului”

Gabriela Firea, despre măsurile luate pentru repararea gropilor din Capitală: „Vor începe lucrări extinse de reabilitare a carosabilului”

Gabriela Firea, despre măsurile luate pentru repararea gropilor din Capitală: „Vor începe lucrări extinse de reabilitare a carosabilului”
12 Mar 2019   •   11:06

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că au fost luate măsuri pentru repararea a 600 de gropi din București și că în continuare se lucrează pentru soluționarea problemei. 

„Cea mai mare problemă în acest moment la nivelul municipiului București e faptul că, după perioada de iarnă și după acționarea cu antiderapant, cu soluții specifice, sunt foarte multe gropi. Poliția Locală și Administrația Străzilor și cu sprijinul cetățenilor am identificat 800 de gropi, deci foarte multe gropi spun eu. S-a acționat deja pe 600 de gropi, dar încă sunt în continuare de reparat, de reabilitat. Fac apel la toate instituțiile din subordinea Consiliului General, la colegii noștri de la sectoare să ne transmită în continuare, poate există și alte gropi care nu au fost identificate de noi, deși controalele au fost minuțioase. Îi rugăm și pe cetățeni să nu existe să ne informeze pentru a putea să acționăm. Telefonul nostru este non-stop: 0800800878. Începând cu jumătatea lunii martie, vor începe lucrări extinse de reabilitare a carosabilului”, a spus Gabriela Firea. 

„Aș vorbi și despre marcajele rutiere care au nevoie de împrospătare în București. Nu e vorba doar despre aspect pentru că arată ca un aspect neîngrijit, ci e vorba de siguranța în trafic a cetățenilor. Din nefericire, și la acest capitol putem să vorbim despre cât de nefastă este actuală legislație privind achizițiile publice”. 

Firea a anunțat că au fost achiziționate autobuze noi. „Am achiziționat deja 400 de autobuze noi. Suntem în procedură de licitație pentru 100 de autobuze electrice, 100 de tramvaie, 100 de troleibuze”. 

×
Subiecte în articol: primarul general Gabriela Firea
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close