Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea, despre taberele pentru pensionari bucureşteni: „Toate procedurile sunt legale”

Gabriela Firea, despre taberele pentru pensionari bucureşteni: „Toate procedurile sunt legale”

Gabriela Firea, despre taberele pentru pensionari bucureşteni: „Toate procedurile sunt legale”
de S.T.    |    01 Aug 2018   •   20:53

Primarul general, Gabriela Firea, a dat asigurări miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că în cazul taberelor în Grecia pentru o mie de seniori bucureşteni toate procedurile sunt legale.

„Anul acesta, prin instituţiile subordonate, Primăria Capitalei organizează şi aceste tipuri de activităţi, excursii sau tabere tematice, recreative, potrivit legislaţiei în vigoare. 16.000, aproape 17.000 de elevi vor merge în aceste tabere prin Proedus în ţară şi în străinătate, 6.000 de studenţi şi tineri vor merge în tabere prin Centrul de Tineret al Municipiului Bucureşti şi 1.000 de seniori vor merge în tabere tematice şi excursii prin Centrul de seniori. Vă asigur că toate procedurile sunt legale, fiecare director general al subordonatelor PMB consider că trebuie să cunoască legislaţia şi sunt convinsă că nu au existat încălcări ale legii achiziţiilor şi nicio altă procedură nu a fost încălcată, de altfel, oricum, noi suntem permanent sunt lupă şi asta este foarte bine, e un lucru bun. După fiecare articol (...) care, de cele mai multe ori, nici nu cuprinde punctul nostru de vedere, ni se mai face un dosar la DNA”, a declarat Firea.

Ea a precizat că în cazul excursiilor sau taberelor pentru elevi, tineri şi seniori, anunţurile s-au făcut conform legii, pe site-ul instituţiilor, pe Facebook, la sediul acestor subordonate ale PMB.
 

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close