Antena 3 Actualitate Gabriela Firea, dezbatere crucială pe bugetul Capitalei

Gabriela Firea, dezbatere crucială pe bugetul Capitalei

23 Apr 2019   •   12:00
Gabriela Firea, dezbatere crucială pe bugetul Capitalei

Gabriela Firea, primarul general al capitalei București a discutat,  marți, în cadrul unei ședințe de consiliu la Primăria Capitalei, cu privire la bugetul Capitalei.

 „Firește că ne-am fi dorit și noi să alocăm bugete mai generoase și către infrastructură, către investiții, către sănătate, să avem un transport public civilizat, și bineînțeles, un procent alocat  și domeniului cultural”, a declarat Gabriela Firea

„Suntem din nefericire într-un an mai dificil financiar, acel miliard de euro despre care se vorbește în presă că ar fi bugetul capitelei se dovedește o himeră. Niciodată în ultimii ani primăria capitalei nu a primit de la Ministerul de Finanțe un miliard de euro.

Anul trecut noi am primit 600 de milioane de euro. Nu miliardul despre care se vorbește în presă. Acestea au fost alocările de la Ministerul de Finanțe către Primăria Capitalei. Primăria Capitalei este un caz unic în țară, este singurul UAT care nu încasează taxe și impozite locale, deoarece toate acestea merg la celelalte primării de sectoare”, a adăugat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close