Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea, dezvăluire la Antena 3. Ce nu se știa despre unul dintre copiii ei

Gabriela Firea, dezvăluire la Antena 3. Ce nu se știa despre unul dintre copiii ei

Gabriela Firea, dezvăluire la Antena 3. Ce nu se știa despre unul dintre copiii ei
Sursa foto: Foto: Facebook / Gabriela Firea
28 Noi 2016   •   14:00

Mii de credincioşi s-au strâns să se roage la mormantul lui Arsenie Boca. Se împlinesc 27 de ani de când cel considerat Sfântul Ardealului a trecut la cele veşnice.

Pelerinajul a început deja de câteva zile, iar peste trei mii de oameni s-au închinat deja la mormântul lui Arsenie Boca.

În context, primarul Capitalei Gabriela Firea a mărturisit, într-o intervenție telefonică în emisiunea Obiectiv, realizată de Oana Stancu, la Antena 3, că unul dintre copiii ei poartă numele părintelui.

“Este adevărat, băiețelul nostru cel mic, de un an și jumătate, poartă numele Sfântelui Ardealului, Zian Mihail. Mi-am dorit foarte mult, dacă Dumnezeu va hărăzi să mai am un copil la o vârstă înaintată pentru o femeie, să poarte numele părintelui Arsenie Boca. Este un prenume des întâlnit în zona Transilvaniei, în Hunedoara. Impresionată fiind de viața părintelui Arsenie Boca, de credința sa, de viața sa, am simțit o legătură sufletească extraordinară cu părintele Arsenie Boca și mi-am dorit ca, dacă voi mai avea un copil, să poarte numele lui Arsenie Boca. Și iată că s-a întâmplat”, a recunoscut Gabriela Firea, la Antena 3.

 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea copii Arsenie Boca pelerinaj
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close