Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea: Dragnea nu e rege în această țară

Gabriela Firea: Dragnea nu e rege în această țară

Gabriela Firea: Dragnea nu e rege în această țară
Sursa foto: foto- captură Antena 3
07 Feb 2019   •   09:25

Primarul General al Capitalei a lansat un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea. „A fost o decizie politică de a mă pedepsi”, a spus Gabriela Firea

„După aproape patru ore de discuții la Asociația Municipiilor, cu cifrele pe masă, cu tabelele, cu toate argumentele, mi s-a spus doar faptul că se recunoaște că se taie bani mulți, 180 de milioane de euro din bugetul Primăriei Capitalei și că ar fi spre binele bucureștenilor fiindcă acești bani merg la primăriile de sector. Am explicat atât domnului Dragnea, cât și domnului Teodorovici, un lucru pe care domniilor lor îl cunosc. A fost o decizie politică de a mă pedepsi a domnului Dragnea, și anume că Primăria Capitalei achită facturile pentru toate serviciile publice din Capitală pentru toți bucureștenii și asta va însemna că vor fi afectate absolut toate serviciile publice, transportul public în comun, iluminatul public, apă și canalizare, cele 20 de spitale, consolidările și așa mai departe. Prin urmare, încă o dată spun, cred că e o glumă proastă aceea că ne-a chemat de dimineață domnul Teodorovici să simulăm un dialog și chiar înainte de întâlnire vă spune că nu va mai face nimic”, a spus Gabriela Firea. 

„Nu înțeleg de ce acceptăm cu toții faptul că un lider politic cu pixul în mână, care vrea să se răzbune, practic decide soarta românilor”, a adăugat primarul Capitalei. 

„Noi nu cerșim la Guvern. Noi nu am venit acum să cerem ce nu ni se cuvine. Nu ne-a dat niciodată ceva în plus, ba chiar vrea să ne ia. Sunt banii bucureștenilor, nu sunt banii domnului Dragnea. El nu e regele României și patronul bugetului țării”. 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close