Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea: ''Îmi doresc un nou Guvern după Parlamentare. Candidații noștri sunt specialiști!''

Gabriela Firea: ''Îmi doresc un nou Guvern după Parlamentare. Candidații noștri sunt specialiști!''

Gabriela Firea a făcut declarații la Biroul Electoral și a prezentat lista de candidaţi PSD pentru Senat din Capitală, printre care și Adrian Streinu-Cercel, directorul Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş''. Gabriela Firea a spus că după formarea majorităţii parlamentare va constitui un nou Guvern care va fi format din specialişti.

Gabriela Firea: ''Îmi doresc un nou Guvern după Parlamentare. Candidații noștri sunt specialiști!''
Sursa foto: Gabriela Firea/Facebook
de Iulia Gorgorin    |    21 Oct 2020   •   23:59

 Gabriela Firea ocupă primul loc al listei de candidați PSD pentru Senat din Capitală, pe locul doi fiind Adrian Streinu-Cercel.

La Camera Deputaților, primele două locuri sunt ocupate de Alexandru Rafila și Daniel Tudorache.

Gabriela Firea a spus că după formarea majorităţii parlamentare va constitui un nou Guvern

''Dorim să contribuim la schimbarea în bine a tot ceea se întâmplă în Parlament şi anume, niciodată dar niciodată, atât Parlamentul cât şi Guvernul, să nu se mai distanţeze, să nu se mai îndepărteze de ceea ce îşi doresc românii, oriunde ar locui aceştia.

Echipa noastră este una foarte bună, imbatabilă la nivel de calitate profesională. Îi vedeţi alături de mine, pe domnii profesori, domnul Streinu Cercel, Rafila, reprezentanţii Administraţiei Publice Locale, domnul Tudorache, domnul Mutu, domnul Popescu de asemenea (...)  Sunt convinsă că vom propune în Parlament legi care să asigure românilor un trai mai bun. De fapt, acest lucru ni-l dorim.

Siguranţa unui trai mai bun pentru toţi românii, indiferent unde locuiesc, indiferent ce vârstă şi ce preocupare au (...) După formarea majorităţii parlamentare se va constitui un nou Guvern.

Îmi doresc un nou Guverm, mai competent, mai capabil, cu oameni care să nu facă gafe!

Îmi doresc un nou Guvern cu oameni care să nu facă greşeli, care să nu se poticnească la fiecare decizie pe care o iau, oameni care să fie prezenţi şi nu absenţi, oameni care să nu stea mai mult în concedii şi în libere şi pe la cumpărături, decât în instituţii, la discuţii directe cu specialiştii, pentru că România are foarte mulţi specialişti, dar aceştia din păcate nu au fost consultaţi de fiecare dată când s-au luat decizii majore.

Ţelul nostru este să lucrăm din prima zi de mandat, numai şi numai pentru oamenu, pentru toţi românii, bineînţeles că vom avea şi câteva propuneri legislative care se vor referi la Capital României, care din păcate a fost văduvită de resurse.

Nu sunt deloc de acord cu faptul că trebuie să fim de acord cu austeritatea şi cu tăierile în toate domeniile de activitate, pentru că bani sunt!

 Dacă nu sunt, atunci să ne spună Guvernul unde sunt fondurile împrumutate săptămânal, pe dobânzi foarte mari, pe dobânzi înalte, pentru că Guvernul nu are credibilitate pe pieţele finamciar internaţionale şi de aceea şi dobânzile sunt foarte mari (...) Vom avea în perioada următoare şi un program pe care îl vom prezenta cu proiectele de lege pe care dorim să le propunem în prima perioada de mandat, pe toate domeniile de activitate'', a declarat Gabriela Firea.

×
Subiecte în articol: guvern candidati specialisti parlamentare
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close