Antena 3 Actualitate Gabriela Firea îi dă replica lui Ludovic Orban: „PNL, numele tău e criză și austeritate. Să afle și IT-iștii ce le pregătește Guvernul de dreapta”

Gabriela Firea îi dă replica lui Ludovic Orban: „PNL, numele tău e criză și austeritate. Să afle și IT-iștii ce le pregătește Guvernul de dreapta”

20 Ian 2020   •   10:21
Gabriela Firea îi dă replica lui Ludovic Orban: „PNL, numele tău e criză și austeritate. Să afle și IT-iștii ce le pregătește Guvernul de dreapta”

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a reacţionat într-o postare pe Facebook la declaraţia lui Ludovic Orban potrivit căreia, premierul susţine în continuare renunţarea la scutirea de impozit pe venit acordată în prezent unor categorii de angajați din domeniul IT.

„Tratamentul fiscal egal al cetățenilor și al firmelor reprezintă un obiectiv al guvernării noastre", a declarat premierul, într-un interviu pentru HotNews.ro.

„Sa afle si IT-istii ce le pregateste guvernul de dreapta! Cand le dadea facilitati guvernul de stanga, era liniste totala. Era normal, chiar banal! Si da, vrem si noi tratament egal pentru toti cetatenii si firmele, precum si legalitate”, este mesajul Gabrielei Firea.

Gabriela Firea mai susține că Executivul Orban a acordat măsuri și facilități fiscale doar anumitor societăți private, și nu întregului mediu e afaceri.

„Sunt discriminati pozitiv doar afaceristi alesi pe spranceana, carora li se ofera scutiri, aranjamente. Se fac angajari in posturi cheie, dintre sponsorii PNL.

Care este reactia adevaratilor intreprinzatori romani si straini? Cei care asteapta un tratament nediscriminator de la guvern? Tacere!

Pauperizarea pensionarilor si a salariatilor se traduce prin inghetarea obiceiurilor de consum. Ceea ce se reflecta direct in scaderea profitului si, deci, comprimarea economiei.

Cu tristete spun ca avem un guvern incapabil sa gestioneze tara. In afara de imprumuturi - ajunse la peste 20 de miliarde de lei in doua luni si jumatate -, nu se mai aude nimic incurajator.

A, ba da! Sa avem alegeri anticipate. Sa ia votul romanilor, prin manipulare, dupa care sa implementeze intreg planul de austeritate. Pnl - numele tau criza. Criza si austeritate!”, a mai precizat Gabriela Firea.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close