Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea îi răspunde lui Iohannis, care s-a plâns de traficul infernal: Domnul preşedinte şi-ar dori un schimb de job-uri?

Gabriela Firea îi răspunde lui Iohannis, care s-a plâns de traficul infernal: Domnul preşedinte şi-ar dori un schimb de job-uri?

Gabriela Firea îi răspunde lui Iohannis, care s-a plâns de traficul infernal: Domnul preşedinte şi-ar dori un schimb de job-uri?
Sursa foto: FOTO: Facebook/ Gabriela Firea
de S.T.    |    23 Apr 2018   •   23:54

Primarul Capitalei, Gabriela Firea i-a răspuns preşedintelui Klaus Iohannis, care s-a plâns de traficul infernal, ea afirmând că această problemă nu este de acum şi că Bucureştiul nu se poate compara cu Sibiul.

„Să înţeleg că se doreşte un schimb de job-uri, domnul preşedinte şi-ar dori un schimb de job-uri, să vină la Primărie, iar eu la Preşedinţie?”, a spus, ironic, Gabriela Firea.

„Am ascultat declaraţia domnului preşedinte Klaus Iohannis. Apreciez că foloseşte bicicleta, sper că nu doar în acest scop, de a se întâlni cu presa la Arcul de Triumf, pentru că şi eu, şi familia mea folosim bicicleta. Aş mai adăuga faptul că este regretabil modul în care domnul preşedinte, ca fost primar al Sibiului, face astfel de afirmaţii, ca o persoană care nu cunoaşte din interior administraţia publică locală”, a declarat Gabriela Firea, luni seară, la un post de televiziune.

Citiți și:

Iohannis, plimbare cu bicicleta prin București: „Traficul este infernal indiferent de anotimp”

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close