Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea, imagini spectaculoase cu Podul Ciurel: El vrea să ”salveze Bucureştiul”. Lupul paznic la oi

Gabriela Firea, imagini spectaculoase cu Podul Ciurel: El vrea să ”salveze Bucureştiul”. Lupul paznic la oi

Gabriela Firea a postat pe contul personal de Facebook imagini spectaculoase cu Podul Ciurel. Primarul General al Capitalei a transmis şi un mesaj critic la adresa celor care au încercat blocarea proiectului.

Gabriela Firea, imagini spectaculoase cu Podul Ciurel: El vrea să ”salveze Bucureştiul”. Lupul paznic la oi
Sursa foto: Antena 3
de Maria Sabu    |    17 Iul 2020   •   10:26

"Imagini spectaculoase, in premiera, cu ultimele finisaje ale Podului Ciurel. Se vopseste pilonul central. Am trecut cu brio si peste testele de rezistenta statice si dinamice. Muncim toata vara si la finalul acesteia inauguram mult-asteptatul Pod Ciurel. Inceput acum 10 ani. Abandonat in faza incipienta. Preluat aproape de la zero de noi si dus la bun sfarsit.”, a spus Primarul General al Capitalei.

”Salvatorul Bucureștiului” a blocat proiectul

”Va vine sa credeti ca unul dintre cei care clameaza ca vrea să 'salveze' Bucurestiul a blocat in instanta acest grandios proiect de infrastructura rutiera, atat de necesar pentru fluidizarea traficului? Pe motive inchipuite, cum s-a dovedit in instanta, inclusiv ca un prieten avea casa fara autorizatie fix pe culoarul de expropriere! Si se mai vrea, in continuare, lup paznic la oi!", a scris Gabriela Firea pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea Podul Ciurel
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close