Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea, înainte de CExN al PSD: „Nu trebuie să alergăm acum după scaune”

Gabriela Firea, înainte de CExN al PSD: „Nu trebuie să alergăm acum după scaune”

Gabriela Firea, înainte de CExN al PSD: „Nu trebuie să alergăm acum după scaune”
07 Iun 2019   •   11:42

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei a firmat că este important pentru partid să vină cu un mesaj clar și ferm pentru toți românii.

În ceea ce priveșete organizarea unui nou Congres pentru noua conducere, Gabriela Firea a declarat că lucrul acesta trebuie amânat.

„Vrem să ne organizăm, să ne regrupăm, să aflăm în totalitate care au fost toate motivele pentru care s-a înregistrat un scor atât de mic la alegerile europarlamentare și să găsim niște soluții pentru a ieși din această situație. Este prioritar să venim cu un mesaj ferm, și nicidecum să începem să concurăm pentru alegeri, adică să alergăm după scaune”, a declarat Gabriela Firea.

În ceea ce privește organizarea unui Congres, primarul Gabriela Firea a precizat că un congres va trebui să aibă loc pentru modificările la status și pentru desemnarea candidatului pentru alegerile prezidențiale.

Comitetul Executiv Naţional al PSD se reuneşte vineri, la ora 11,00, la sediul partidului din Băneasa, principala temă de discuţie fiind data la care urmează să fie organizat congresul pentru alegerea unei noi conduceri şi stabilirea candidatului la alegerile prezidenţiale. 

×
Subiecte în articol: CEx Gabriela Firea
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close