Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea l-a primit în audienţă pe Marian Moroşanu, poreclit „Ceauşescu”

Gabriela Firea l-a primit în audienţă pe Marian Moroşanu, poreclit „Ceauşescu”

Gabriela Firea l-a primit în audienţă pe Marian Moroşanu, poreclit „Ceauşescu”
de S.T.    |    29 Mai 2019   •   19:44

Primarul General, Gabriela Firea, l-a primit miercuri in audienta pe Marian Tivilic Morosanu, membru al Asociatiei 21 Decembrie. In cadrul intalnirii, acesta a avut mai multe solicitari si propuneri pentru revolutionari dar si pentru comemorarea eroilor cazuti in Revolutia din decembrie 1989. 

Astfel, acesta a propus ca la intrarile in oras sa fie montate panouri pe care sa scrie "Bucuresti, oras martir", potrivit decretului nr. 40/1990, privind masuri pentru comemorarea eroilor Revolutiei.

Totodata, Morosanu a mai solicitat remontarea, in pasajul Universitatii, a placii comemorative care a fost demontata odata cu renovarea pasajului, care a avut loc in perioada 2007-2008.  

Primarul General l-a asigurat pe domnul Morosanu ca problemele semnalate se vor rezolva cu celeritate, toate solicitarile prezentate de acesta urmand a primi raspuns. 

Referitor la alte probleme semnalate de Marian Tivilic Morosanu, Edilul Sef a explicat ca o parte din acestea vor fi solutionate de directiile de specialitate din cadrul Primariei Capitalei, iar cele care sunt de competenta altor institutii, vor fi redirectionate pentru solutionare.

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close