Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea organizează un eveniment pentru Simona Halep, însă nu participă

Gabriela Firea organizează un eveniment pentru Simona Halep, însă nu participă

Gabriela Firea organizează un eveniment pentru Simona Halep, însă nu participă
Sursa foto: Foto: Simona Halep/ Facebook
16 Iul 2019   •   11:51

Simona Halep îşi va prezenta trofeul în faţa fanilor pe Arena Naţionala din Bucureşti. Ceremonia ar urma să aibă loc miercuri la ora 19:00, iar primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, nu va lua parte la această ceremonie.

În plus, sportiva va fi decorată atât de Patriarhia Română cât şi de Administraţia Prezidenţială. De asemenea, ministrul Educației,  Ecaterina Adronescu a anunţat că Clubul Sportiv Universitar din Constanţa va purta numele Simonei Halep.

Pentru performanţele extraordinare obţinute de jucătoarea noastră, administraţia prezidenţială a decis să-i acorde Simonei cea mai importantă distincţie a statului român.

„Ca urmare a performanţei extraordinare obţinute la Turneul de Tenis de la Wimbledon, precum şi în semn de recunoaştere şi apreciere pentru întreaga activitate, Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a decis acordarea celei mai înalte distincţii a statului român, Ordinul Naţional «Steaua României» în grad de Cavaler, sportivei Simona Halep”, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close