Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea, pe şantierul cartierului social din Ghencea. Cum răspunde la atacurile lui Ludovic Orban

Gabriela Firea, pe şantierul cartierului social din Ghencea. Cum răspunde la atacurile lui Ludovic Orban

Gabriela Firea a fost prezentă pe şantierul unde se vor construi locuinţe sociale. Primarul general al Capitalei, a anunţat că dacă totul va decurge fără impedimente, are în plan un alt program ambiţios de locuinţe pentru tineri. Întrebată cum comentează afirmaţiile făcute ieri de Ludovic Orban, Gabriela Firea a spus că premierul ''foloseşte un limbaj suburban, se descalifică şi nu este un prim-ministru european''.

Gabriela Firea, pe şantierul cartierului social din Ghencea. Cum răspunde la atacurile lui Ludovic Orban
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
03 Feb 2020   •   12:08

''Ne-am dori ca în luna septembrie să fie deja repartizate primele locuinţe. După finaliziarea primului bloc, în momentul în care se lucrează la finisaje, începe deja construirea celui de-al doilea bloc. În spatele acestor familii sunt de cele mai multe ori adevărate drame. Vrem să reuşim să alocăm cât mai multe locuinţe sociale într-un timp cât mai scurt. Nu există un fond locativ nici la Primăria Capitalei, nici la primăriile de sector. În trei ani de zile au fost repartizate doar 80 de locuinţe sociale de la Primăria Capitalei, pentru că nu există într-un fond locativ. Nu s-a construit, nu s-a închiriat, nu s-au recuperat, pentru că locuiesc alte familii în locuinţele sociale existente în acest moment în proprietatea Primăriei Capitale. De aceea, cred că s-a ajuns la o criză de locuinţe sociale. Dacă totul va decurge rapid şi fără impedimente, după acoperirea necesarului de locuinţe sociale, să putem să începem un program ambiţiosde locuinţe pentru tineri, dar este etapa a doua.

Întrebată cum comentează afirmaţiile făcute ieri de Ludovic Orban, Gabriela Firea a spus că premierul ''foloseşte un limbaj suburban, se descalifică şi nu este un prim-ministru european''.

"Un prim-ministru al unei ţări trebuie să se ocupe de problemele guvernamentale, trebuie să se străduiască să găsească soluţii, atât pentru salariaţi cât şi pentru pensionari, copii, de asemenea, pentru Educaţie, Sănătate. Un prim-ministru care se ocupă de bătălia cu politica şi foloseşte un limbaj suburban, se descalifică şi nu este un prim-ministru european.

Firea, pe şantierul cartiereului social din Ghencea. Cum răspunde la atacurile lui Ludovic Orban

×
Subiecte în articol: Ghencea Ludovic Orban Gabriela Firea
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close