Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea: Pregătesc proiecte de mare anvergură în București

Gabriela Firea: Pregătesc proiecte de mare anvergură în București

Gabriela Firea: Pregătesc proiecte de mare anvergură în București
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    26 Feb 2017   •   20:34

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminică, la Antena 3, că pregătește proiecte de mare anvergură în București.

„Vreau să eliminăm acele diferențe de nivel de trai dintre sectoare, care încă există(...). Bugetul Capitalei alocă resurse importante finalizării tuturor marilor șantiere din Capitală, care sunt și o sursă de trafic îngreunat”, a spus Gabriela Firea.

„Un alt obiectiv extrem de important pe care l-am lucrat cu colegii mei pentru bucureșteni se referă la planul de mobilitate urbană durabilă. Și la acest capitol am găsit omisiuni nepermise(...). Am stabilit împreună cu echipa mea, care este specializată în atragerea de fonduri europene, care sunt prioritățile. Am acționat pentru a finaliza obiectivele importante(...). Planul de mobilitatea urbană durabilă va schimba complet aspectul Capitalei. Vom construi noi parcări la intrarea în Capitală, la gurile de metrou, în zonele centrale. Se contruiesc pistele de bicicliști și cele mai importante pasaje ale Capitalei”, a precizat edilul.

×
Parteneri
Peste un milion de familii de români vor trăi mai bine din această lună
x close