Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea: Prietenul lui Nicușor Dan a blocat Podul Ciurel. Miza lor este să blocheze Capitala 

Gabriela Firea: Prietenul lui Nicușor Dan a blocat Podul Ciurel. Miza lor este să blocheze Capitala 

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit la Subiectiv despre Podul Ciurel. Aceasta susție faptul că prietenul lui Nicușor Dan a blocat proiectul Podul Ciureal timp de 14 ani, din cauza unei case.

Gabriela Firea: Prietenul lui Nicușor Dan a blocat Podul Ciurel. Miza lor este să blocheze Capitala 
Sursa foto: Antena 3
de Diana Dragotescu    |    17 Sep 2020   •   23:00

Gabriela Firea susține că proiectul a fost blocat din cauza vilei pe care prietenul lui Nicușor Dan o are în zonă, și a arătat poze cu acesta lângă vila estimată la un milion de euro, care a amânat finalizarea podului timp de 14 ani. 

„În București se constuiește Poduln Ciurel, de 14 ani, Este un lucru inimaginabil. Astăzi am fost la acest pod, care nu este o simplă lucrare de infrastructură, ci una complexă. Acest obiectiv de infrastructură mare putea să fie finalizat în câțiva ani dar un co-președinte al asociației Salvați Bucureștiul, prieten și co-fondator cu domnul Nicușor Dan al acestei asociații, a depus mai multe plângeri în instanță, având casă construită în acea zonă, considerând că nu trebuie să se construiască un pod în Capitală pentru că el are casă acolo. Oricum se poate vedea din proiect că obciectivul de investiție nu deranja vila sa, evaluată la 1 milion de euro”, susține Primarul Capitalei.

Firea: Miza lor este să blocheze Bucureștiul 

„Prietenul și susținătorul domnului Nicușor Dan, împreună prin asociație și separat, au contestat Podul Ciurel. Pentru acestă vilă s-a așteptat o perioadă foarte lungă de timp, și anume 14 ani pentru a se finaliza. Aproape 10 ani au avut loc procese în instanță, pe care le-au amânat din diferite motive. S-a finalizat în instanță și i s-a dat dreptate Primăriei. Au dat apoi în judecată Primăria. Ani de zile a durat, mai venea câte un proces și se bloca. Sunt mai multe proiecte de infrastructură blocate de acestă asociație, de domul Nicușor Dan.Miza lor este să blocheze Bucureștiu!”, a mai spus Gabriela Firea.

Gabriela Firea: Prietenul lui Nicușor Dan a blocat Podul Ciurel. Miza lor este să blocheze Capitala 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close