Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea, despre o nouă candidatură la Primăria Generală: "Probabil, nu știu în acest moment"

Gabriela Firea, despre o nouă candidatură la Primăria Generală: "Probabil, nu știu în acest moment"

Gabriela Firea, despre o nouă candidatură la Primăria Generală: "Probabil, nu știu în acest moment"
Sursa foto: Foto: Facebook / Gabriela Firea
16 Oct 2016   •   22:06

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminică, la RTV, că peste patru ani va candida, probabil, pentru un nou mandat de edil, în condiţiile în care va reuşi să îşi ducă la capăt toate obiectivele.

"Dacă îmi voi duce la capăt toate obiectivele de la Primăria Generală a Capitalei şi - aşa cum mă ştiţi, un om muncitor, tenace şi ambiţios - cred că împreună cu echipa mea şi cu susţinerea bucureştenilor vom duce aceste proiecte la capăt, probabil - nu pot să spun acum, nu pot să vând blana ursului din pădure - voi mai candida pentru încă un mandat de primar general. Probabil, nu ştiu în acest moment. (...) Administrativ - mă simt mai bine în acest domeniu (...) eu aici mă simt mai bine pregătită. Am dovedit în patru luni de zile că am deblocat proiecte care trenau de un an, un an şi jumătate în Primăria Capitalei", a spus ea, întrebată fiind unde se vede peste patru ani.

În altă ordine de idei, Firea a precizat că nicio instanţă nu a interzis liderului social democrat, Liviu Dragnea, să ocupe funcţii în stat. Ea a adăugat că Liviu Dragnea ar fi "cel mai îndreptăţit" să fie propus ca premier, în cazul în care PSD va face parte din majoritatea parlamentară, dar a menţionat că liderul PSD nu a luat încă o decizie în acest sens.

"Domnul Dragnea nu a fost condamnat cu suspendare pentru corupţie. Este vorba despre dosarul referendumului, iar ce a făcut domnul Dragnea la referendum a făcut şi domnul Iohannis, şi tot PNL-ul, şi tot PSD-ul, în sensul că au îndemnat lumea să vină să voteze într-un fel sau altul. Nu li s-a spus 'votaţi da sau votaţi nu', ci doar să participe la referendum. (...) Nu ştim cu ce formulă se va duce PSD-ul. Faptul că se face proces de intenţie este ca şi cum decizia este 100% luată şi deja domnul preşedinte (Klaus Iohannis, n.r.) ne spune: 'Am refuzat-o'. Nu, este normal întâi să aşteptăm votul românilor, să vedem care e structura majorităţii parlamentare", a spus Gabriela Firea.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Hidroelectrica, schimbări importante pentru clienți: "Au apărut opțiuni noi!"
x close