Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea, primele declarații după întâlnirea cu Viorica Dăncilă de la Palatul Victoria: „Este un deficit de un miliard de lei pe care trebuie să-l compensăm”

Gabriela Firea, primele declarații după întâlnirea cu Viorica Dăncilă de la Palatul Victoria: „Este un deficit de un miliard de lei pe care trebuie să-l compensăm”

Gabriela Firea, primele declarații după întâlnirea cu Viorica Dăncilă de la Palatul Victoria: „Este un deficit de un miliard de lei pe care trebuie să-l compensăm”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
11 Iun 2019   •   13:33

Premierul Viorica Dăncilă s-a întâlnit marți cu primarii marilor oraşe pentru a găsi soluţii la problemele financiare invocate de ei.

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei a precizat că așteaptă cu mare interes rectificarea bugetară, sugerând că se bucură de găsirea unor noi soluții în comun.

Citește Și Întâlnire crucială la Palatul Victoria. Viorica Dăncilă caută soluții pentru primarii nemulțumiți

„S-a agreat atât cu doamna prim-ministru, cât şi cu domnul ministru de Finanţe să încercăm împreună să depăşim acest blocaj. Tehnicienii de la Finanţe au venit şi cu nişte soluţii şi aşteptăm cu toţii cu mare interes rectificarea bugetară care va avea loc în luna iulie. Aşteptăm aceşti bani pentru o echilibrare a bugetelor atât ale Primăriei Capitalei, cât şi ale sectoarelor”, a declarat Gabriela Firea.

„Așteptăm cu toții cu mare interes rectificarea bugetară care va avea loc în iulie. Este un deficit de un miliard de lei pe care trebuie să-l compensăm într-o formă sau alta, dar ne vom echilibra. Am reușit să contractăm și un împrumut pentru plata unei facturi restante la gazele din această iarnă și toate celelalte facturi vor fi achitate în momentul în care vom primi sumele la rectificarea bugetară ”, a precizat Gabriela Firea, primarul general al Capitalei.

×
Subiecte în articol: viorica dancila Gabriela Firea
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close