Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea: Se dorește linșarea mea. Trebuie să umblu cu SPP, să mă apere de trei ONG-uri finanțate de Soros?

Gabriela Firea: Se dorește linșarea mea. Trebuie să umblu cu SPP, să mă apere de trei ONG-uri finanțate de Soros?

Gabriela Firea: Se dorește linșarea mea. Trebuie să umblu cu SPP, să mă apere de trei ONG-uri finanțate de Soros?
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    08 Iun 2017   •   18:41

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, consideră că se dorește ”linșarea” ei, având în vedere scandalul și bătăile de joi de la Consiliul general, soldate cu internarea a trei polițiști locali

”Când am văzut ambuscada, eu m-am ridicat și am vrut să mă retrag, iar tot acest grup violent și agresiv se îndrepta spre mine. Deci, eu eram cea vizată. Se dorea probabil linșarea primarului general, dar au fost împiedicați să ajungă în proximitatea mea. Îmi pun întrebarea: mai pot să vin la serviciu sau trebuie să umblu cu SPP, bodyguarzi să mă apere de trei ONG-uri finanțate de George Soros? (...)

Erau foarte violenți, au îmbrâncit directori din Primăria București, au amenințat, se îndreptau spre mine. Vă imaginați ce s-ar fi putut întâmpla. Nu intenționez să apelez la SPP, dar probabil o să mă gândesc și la asta”, a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, joi, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

De asemenea, Firea spune că o parte dintre persoanele care au pătruns în instituție ar fi membre ale trei ONG-uri și este convinsă că incidentul nu este o întâmplare, ci totul ar fi fost regizat.

”A fost o acțiune organizată, concertată și a avut o strategie în spate”.

Edilul Capitalei a mai precizat că este convins că de când a venit în această funcție a deranjat anumite grupuri de interese prin anularea unor contracte și a reamintit că ar fi primit și unele amenințări.

”Probabil că cineva îi plătește (pe cei de la cele trei ONG-uri) și probabil că am derajat foarte mult. Mi s-a transmis și direct, și prin intermediari că nu voi fi lăsată să-mi duc mandatul la bun sfârșit. Ați văzut că se strâng și semnături pentru demiterea primarului general”, a mai precizat Firea.

Citiți și Scandal uriaş la şedinţa Consiliului General al Capitalei. Mai mulţi bucureşteni s-au luat la bătaie cu poliţiştii locali care păzeau sala de şedinţă pentru că nu li s-a dat voie să intre.

Vezi AICI primele imagini cu bătaia de la Primăria Capitalei.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close