Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea: Se încearcă o decredibilizare a informaţiilor furnizate de doctorul Zamfir

Gabriela Firea: Se încearcă o decredibilizare a informaţiilor furnizate de doctorul Zamfir

Gabriela Firea: Se încearcă o decredibilizare a informaţiilor furnizate de doctorul Zamfir
de S.T.    |    04 Feb 2014   •   20:22

Gabriela Vrânceanu Firea a spus, marţi, la Antena 3, că se încearcă o decrediblizare a informaţiilor furnizate de doctorul Zamfir.

"Observ că se încearcă o decrediblizare a informaţiilor furnizate de doctorul Zamfir, ceea ce este total injust şi cu asta mă exprim foarte elegant. Aş putea să foloesc un termen mai dur. Pâna una alta, doctorul Zamfir, unul dintre supraviţutori a dat nişte informaţii, a sunat la 112, iar acum vin nişte reprezentanţi ai unor instituţii care nu au reacţionat şi spun contrariul. Doctorul Zamfir ar trebui să ceară STS-ului să se facă publice înregistrările cu toate acele convorbiri pe care le-a avut cu serviciul 112. Mie îmi este foarte greu să cred, ba chiar imposibil, că doctorul Zamfir ar fi avut vreun motiv să mintă întreaga naţiune că a sunat la 112", a spus Gabriela Vrânceanu Firea, marţi, la "100 de minute cu Alessandra Stoicescu".

ROMATSA se scoate nevinovată în tragedia din Apuseni.

Un nou raport al instituţiei susţine că medicul Radu Zamfir nu vedea bine după accident, aşa că nu a transmis coordonatele complete.

Vezi AICI înregistrarea integrală a emisiunii "100 de minute cu Alessandra Stoicescu".

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close