Antena 3 Actualitate Cel mai mare târg virtual educațional începe astăzi, pentru toți elevii bucureșteni

Cel mai mare târg virtual educațional începe astăzi, pentru toți elevii bucureșteni

de L.D.    |    08 Iun 2020   •   12:45
Cel mai mare târg virtual educațional începe astăzi, pentru toți elevii bucureșteni
Sursa foto: Facebook / Gabriela Firea

Gabriela Firea a anunțat pe o rețea socială că cel mai mare târg virtual educațional începe luni, 8 iunie.

”Cel mai mare târg virtual educațional incepe, astazi, pentru toti elevii bucureșteni!

Primăria Capitalei, prin PROEDUS, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București inaugurează, în premiera, “Târgul Oferta Educațională”, care se va derula în perioada 08-13 iunie 2020.

Ajuns la cea de-a XXI-a ediție, târgul este acum online, pentru a prezenta tuturor elevilor de gimnaziu oferta educațională a liceelor.

O abordare nouă, modernă, bazată pe componenta tehnologică.
Elevii vor putea să interacționeze, live, cu profesorii, elevii, reprezentanții Consiliului Elevilor și directorii din liceele lor favorite, zilnic în intervalul orar 10:00 – 17:00.

Anul acesta, la TOE vor fi prezente 94 de licee din Municipiul București, ce pun la dispoziția elevilor, filme de prezentare și informații utile (medii de admitere, cifră de școlarizare, activităti curriculare și extracurriculare, premii, burse, titluri obținute s.a.).

Elevii vor avea acces la sălile de clasă, laboratoare și alte structuri ale liceelor prin intermediul tururilor virtuale 360.

Ca în fiecare an, TOE oferă și o componentă de învățare și dezvoltare personală. Elevii vor putea participa, live, la sesiuni de consiliere și orientare în carieră, în fiecare zi, pe toată desfășurarea târgului: luni, în intervalul orar 13:00 – 16:00, iar de marți până sâmbătă, în intervalul orar 11:00 – 14:00.

Elevii bucureșteni pot participa si la competiții online de fotbal FIFA2020, respectiv baschet 3x3 NBA2K20. Înscrierile se fac pe platforma: https://toe.hubproedus.ro/regulament-gaming/ până pe 9 iunie.

Toate informațiile despre târg vor putea fi accesate pe: www.toe.hubproedus.ro. Chat-ul va fi disponibil, zilnic, în intervalul orar 11:00 – 16:00”, scrie Gabriela Firea pe o rețea socială. 

×
Subiecte în articol: targ educational TOE

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close