Antena 3 CNN Actualitate Gabriela a fost omorâtă în a doua zi de Crăciun, în casa părinţilor săi din Borcea, Călăraşi

Gabriela a fost omorâtă în a doua zi de Crăciun, în casa părinţilor săi din Borcea, Călăraşi

Gabriela Gerea, o tânără în vârstă de 21 de ani din Borcea, judeţul Călăraşi, a fost omorâtă de prietenul ei, chiar în a doua zi de Crăciun şi chiar în casa părinţilor ei, în timp ce aceştia se aflau într-o altă cameră.

Gabriela a fost omorâtă în a doua zi de Crăciun, în casa părinţilor săi din Borcea, Călăraşi
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    28 Dec 2020   •   21:50

Totul s-a întâmplat în a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie 2020, în jurul orei 20.30, în casa în care Gabriela locuia cu părinţii, în comuna Borcea din judeţul Călăraşi.

Gabriela a organizat o petrecere la care au venit mai mulţi prieteni, printre care şi George Marius Chelaru, un tânăr în vârstă de 28 de ani, din comuna Perişoru, cu care tânăra ar fi avut o relaţie.

Cunoscut sub porecla de "Mânuţă" din cauza unui defect la o mână, George s-ar fi certat cu Gabriela într-una din camerele casei, iar la un moment dat a luat un cuţit şi a înjunghiat-o pe fată de mai multe ori în zona gâtului.

Loviturile i-au fost fatale tinerei de 21 de ani, iar medicii chemaţi la faţa locului de părinţii disperaţi nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

După oribila crimă, ucigaşul a fugit din casa fetei, fiind însă prins câteva ore mai târziu în timp ce se ascundea pe câmp. El a fost reţinut pentru 24 de ore şi acuzat de omor.

Cearta dintre cei doi ar fi pornit din cauza unei crize de gelozie a tânărului de 28 de ani, notează calarasipress.ro.

×
Subiecte în articol: Calarasi Gabriela Gerea
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close