Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Vrânceanu Firea: Domnul Tokes nu a dorit să îmbunătăţească situaţia sa

Gabriela Vrânceanu Firea: Domnul Tokes nu a dorit să îmbunătăţească situaţia sa

Gabriela Vrânceanu Firea: Domnul Tokes nu a dorit să îmbunătăţească situaţia sa
Sursa foto: Foto: Antena 3
20 Noi 2013   •   19:21
Gabriela Vranceanu Firea a comentat, în cadrul emisiunii La Ordinea Zilei, reacţia pe care Laszlo Tokes a avut-o după sesizarea primită de Consiliului de Onoare referitoare la retragerea distincţiei "Steaua României" conferite europarlamentarului.

„Ceea ce a contat foarte mult la votul de astăzi a fost faptul că, chiar şi după sesizarea primită la Consiliul de Onoare, domnul Tokes nu a dorit să îmbunătăţească situaţia sa, spunând că regretă sau că a fost o conjunctură sau, cum mai afirmă unii politicieni, că s-a rupt din context, ci dimpotrivă a reafirmat, a subliniat şi a întărit cele spuse şi, chiar astăzi, în faţa noastră, a avut aceeaşi atitudine”, a spus Gabriela Vrânceanu Firea.

„Am avut obligaţia şi ca cetăţeni, şi ca membri ai Consiliului de onoare şi ca – eu sunt ofiţer al Ordinului Steaua României – să luăm atitudine”, a adăugat Gabriela Vrânceanu Firea.

Europarlamentarul Laszlo Tokes ar putea rămâne fără distincţia "Steaua României". Consiliul de Onoare a decis astăzi să propună preşedintelui Traian Băsescu retragerea distincţiei conferite europarlamentarului.

×
Parteneri
"Paul de România", arestat preventiv după ce a fost prins în Malta
x close