Antena 3 CNN Actualitate Mihai Gâdea: Am luat o decizie radicală, împreună cu colegii mei

Mihai Gâdea: Am luat o decizie radicală, împreună cu colegii mei

Mihai Gâdea: Am luat o decizie radicală, împreună cu colegii mei
Sursa foto: Foto: VideoNews
12 Mai 2016   •   21:44

Realizatorul emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gâdea, a explicat, la începutul ediției de joi a emisiunii, că are un anunț important de făcut.

"În urmă cu trei ani de zile, DNA a luat niște măsuri și face un dosar penal, inclusiv în ceea ce privește Antena 3 S.A. În urma acuzelor publice, o serie de entități media sau persoane private încep o serie de atacuri la adresa noastră. Atacurile și calomniile au fost într-atât de dure încât mi le aduc aminte și acum. Sunt în relație de corectitudine cu adevărul, nu port ranchiună. Dar ce am înțeles astăzi este că Antena 3 a fost achitată. La fel ca și INTACT Publishing. Sigur s-au dat și condamnări, unele cu suspendare, altele nu. Se va face apel.

"Decizia este că toate entitățile media, toate unitățile de propaganda care au atacat Antena 3, dacă nu vor rectifica de îndată, îi vom acționa în judecată. Nu se poate să folosești acuzele DNA, cu semnul exclamării, cu privire la niște acuze, și trei ani de zile mai târziu să vezi că de fapt nu există vinovăție. Nici pentru post, nici pentru cineva din conducere, cu atât mai mult pentru jurnaliștii. Calomniile, lucrurile care au fost aruncate în capul unor jurnaliști onești sunt incalificabile și intolerabile. Există un timp, evident, când toți cei are au făcut aceste acuze au posibilitatea să rectifice. Cei care nu vor rectifica, înțelegem să îi acționăm în instanță", a explicat Mihai Gâdea în ediția de joi a emisiunii Sinteza Zilei.

Primele sentințe în dosarul Antena 1 - RCS&RDS au fost făcute publice joi. Antena 3 a fost achitată de toate acuzaţiile, la fel şi Intact Publishing, o altă companie din trustul Intact

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei anunt colegi Antena 3
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close