Antena 3 CNN Actualitate Gafă incredibilă: Au fost anunţaţi că le-a murit copilul la Maternitatea Giuleşti, deşi acesta trăieşte (VIDEO)

Gafă incredibilă: Au fost anunţaţi că le-a murit copilul la Maternitatea Giuleşti, deşi acesta trăieşte (VIDEO)

Gafă incredibilă: Au fost anunţaţi că le-a murit copilul la Maternitatea Giuleşti, deşi acesta trăieşte (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
18 Aug 2010   •   13:00

De parcă nu ar fi de ajuns drama prin care trec de câteva zile, părinţii copiilor răniţi la Maternitatea Giuleşti primesc informaţii contradictorii. Familia unui copil ars în incendiu a fost sunată de Poliţie pentru a le fi prezentate condoleanţe. De fapt, copilul lor nu murise.

Părinţii unuia dintre copiii răniţi în incendiul de la Maternitatea Giuleşti spun că poliţiştii i-au anunţat că micuţul ar fi murit.

"M-a sunat Poliţia Capitalei, ne-au transmis condoleanţe. Noi tot mai speram, tot speram... Ni s-a spus ieri că este în continuare în stare gravă, astăzi am auzit din nou despre el că este în stare gravă", a declarat Andrei Dragomirescu, tatăl unui dintre nou-născuţii care au căzut victime tragediei de la Maternitatea Giuleşti.



Totul s-a dovedit a fi, însă, doar o gafă de proporţii a oamenilor legii. Părinţii l-au sunat pe preotul de la spitalul Grigore Alexandrescu, care le-a spus că bebeluşul este în viaţă.

"Mi-au dat telefon şi mi-au spus că le-a murit copilul. Eu nu am crezut, pentru că îl văzusem cu 15 minute înainte. A fost vorba de o minciună", a declarat preotul spitalului.

"Părinţii au văzut copilul, au văzut că e într-adevăr într-o situaţie critică, dar că trăieşte", a mai spus preotul.



Oamenii vor să se facă dreptate şi spun că nu mai au încredere în sistemul medical din ţara noastră.



Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close