Gafă incredibilă: Au fost anunţaţi că le-a murit copilul la Maternitatea Giuleşti, deşi acesta trăieşte (VIDEO)

18 Aug 2010   •   13:00
Gafă incredibilă: Au fost anunţaţi că le-a murit copilul la Maternitatea Giuleşti, deşi acesta trăieşte (VIDEO) Foto: Video News

De parcă nu ar fi de ajuns drama prin care trec de câteva zile, părinţii copiilor răniţi la Maternitatea Giuleşti primesc informaţii contradictorii. Familia unui copil ars în incendiu a fost sunată de Poliţie pentru a le fi prezentate condoleanţe. De fapt, copilul lor nu murise.

Părinţii unuia dintre copiii răniţi în incendiul de la Maternitatea Giuleşti spun că poliţiştii i-au anunţat că micuţul ar fi murit.

"M-a sunat Poliţia Capitalei, ne-au transmis condoleanţe. Noi tot mai speram, tot speram... Ni s-a spus ieri că este în continuare în stare gravă, astăzi am auzit din nou despre el că este în stare gravă", a declarat Andrei Dragomirescu, tatăl unui dintre nou-născuţii care au căzut victime tragediei de la Maternitatea Giuleşti.Totul s-a dovedit a fi, însă, doar o gafă de proporţii a oamenilor legii. Părinţii l-au sunat pe preotul de la spitalul Grigore Alexandrescu, care le-a spus că bebeluşul este în viaţă.

"Mi-au dat telefon şi mi-au spus că le-a murit copilul. Eu nu am crezut, pentru că îl văzusem cu 15 minute înainte. A fost vorba de o minciună", a declarat preotul spitalului.

"Părinţii au văzut copilul, au văzut că e într-adevăr într-o situaţie critică, dar că trăieşte", a mai spus preotul.Oamenii vor să se facă dreptate şi spun că nu mai au încredere în sistemul medical din ţara noastră.Antena3.ro

x close