Antena 3 CNN Actualitate Gafe de ministru: Şeitan şi Vlădescu, campionii momentelor neplăcute din Guvern (VIDEO)

Gafe de ministru: Şeitan şi Vlădescu, campionii momentelor neplăcute din Guvern (VIDEO)

Gafe de ministru: Şeitan şi Vlădescu, campionii momentelor neplăcute din Guvern (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
03 Sep 2010   •   10:20

Sebastian Vlădescu şi Mihai Şeitan au fost campioni la gafe, în guvernul Boc. Ieri au primit vestea remanierii. Gafe a făcut şi Adriean Videanu, care însă susţine că a ales de bună voie să plece din guvern.

"Poate în economie nu e primăvara pe care ne-am dorit-o, e o iarnă care în niciun caz nu e atât de rea ca cea de afară. Cred ca mlădiţele primăverii vor răsări şi în economia românească, chiar din acest an". Aşa explica ministrul finanţelor primăvara economică.... adică ieşirea din criză.

Iar seria gafelor a continuat. În iunie, ne anunţa senin de la tribuna Parlamentului că ar fi putut să ne mai mintă încă 6 luni că România o duce bine.

O altă gafă marca Vlădescu a fost ideea impozitării pensiilor. Ministrul a fost însă imediat taxat chiar de către premier. La câteva zile după, Emil Boc spunea că e o nouă filosofie fiscală a lui Vlădescu.

Şi pe Mihai Şeitan l-a luat gura pe dinainte când a spus că statul nu va mai acorda alocaţii tuturor copiilor. Şi n-a fost prima dată când nu era la curent cu deciziile partidului. Pe 18 februarie, Şeitan s-a avântat să spună că angajaţii din armată, poliţie şi servicii speciale vor plăti contribuţii sociale duble din 2011. Şi doar ce anunţase premierul cu câteva zile înainte că aceste categorii sociale nu sunt afectate.

Şi Adriean Videanu concurează cu succes la secţiunea gafe. Luna trecută, el a spus că s-ar descurca cu un salariu de 1500 de lei dacă ar fi profesor în provincie, ar avea o soţie şomeră şi un copil de ţinut la facultate. Ba chiar, s-a declarat dispus să îşi caute un loc de muncă în plus, pentru a-şi rotunji veniturile. Şi-a retras însă declaraţiile, la scurt timp după.

Antena 3

 

×
Subiecte în articol: gafe ministru Sebastian Vladescu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close