Antena 3 CNN Actualitate Tone de găinaț pe cel mai important drum european din Moldova. Şoferii nu au putut evita „norocul” ce le-a ieşit în cale

Tone de găinaț pe cel mai important drum european din Moldova. Şoferii nu au putut evita „norocul” ce le-a ieşit în cale

Şoferii care au trecut marţi pe Drumul European 581, de la Crasna la Huși, au fost oripilaţi de mirosul înfiorător de la o încărcătură de găinaţ de pui, risipit pe carosabil.

Tone de găinaț pe cel mai important drum european din Moldova. Şoferii nu au putut evita „norocul” ce le-a ieşit în cale
Sursa foto: vremeanoua.ro
de Alexandra Dima    |    14 Iul 2021   •   13:25

Câteva tone de găinaț de la societatea Avicola au fost împrăștiate pe DE 581, de la Crasna spre Vama Albița, de un șofer care din greșeală, și-a basculat încărcătura din mers.

Cum aerul a devenit de nerespirat, iar şoseaua începuse “să le poarte noroc” tuturor participanţilor la trafic, s-a dat imediat alarma.

La fața locului au venit Garda de Mediu, Poliția, Drumurile Naționale și pompierii de la ISU. Nu au lipsit nici reprezentații Primăriei Oltenești, care au pus și ei umărul la degajarea carosabilului.

Șoferul buclucaș s-a ales cu amenzi de aproape 10.000 de euro și e posibil să îi fie confiscată și mașina, scrie Vremea Nouă.

Vinovat direct pentru incident ar fi o firmă de transport din Bârlad, care nu și-a asigurat încărcătura.

 “Nu știm exact ce s-a întâmplat acolo, însă noi am trimis de urgență mai multe echipe, pentru a degaja și spăla carosabilul. Nu știm cine va suporta costurile acestei operațiuni, însă noi ne-am făcut datoria, pentru ca șoferii să circule în siguranță pe drumul european. A durat ceva timp până când am reușit, fiindcă utiljalele noastre erau fie la Vaslui, fie la Huși. Mă folosesc de acest prilej, pentru a-i ruga pe șoferi să fie atenți și să își asgure mărfurile pe care le transportă, pentru a evita situații de acest gen, destul de neplăcute pentru ceilalți participanți la trafic”, a declarat Gicu Maftei, șeful secției de la Vaslui a CNAIR.

După 4 ore de la incident, pompierii de la ISU au fost cei din urmă care au intervenit, spălând temeinic carosabilul, cu jetul de apă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Vaslui DE 581
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close