Antena 3 Actualitate Doi gălățeni, filmați când încearcă să urce pe o motocicletă o tricicletă electrică furată: "Lasă, bre, trotineta. E de la primărie, o să te trezeşti cu poliţia la uşă"

Doi gălățeni, filmați când încearcă să urce pe o motocicletă o tricicletă electrică furată: "Lasă, bre, trotineta. E de la primărie, o să te trezeşti cu poliţia la uşă"

de Mia Lungu    |    01 Apr 2021   •   17:32
Doi gălățeni, filmați când încearcă să urce pe o motocicletă o tricicletă electrică furată: "Lasă, bre, trotineta. E de la primărie, o să te trezeşti cu poliţia la uşă"

Doi bărbaţi din Galaţi au fost filmaţi în timp ce încearcă să urce pe o motocicletă o trotinetă electrică Bolt, pusă la dispoziția cetățenilor pentru a fi închiriată. Persoana care îi filmează încearcă să-i convingă că aparţine Primăriei şi că avea probleme cu Poliţia.

Cei doi susţin că au găsit trotineta la gunoi și sunt convinși că nu au greșit cu nimic. Motociclistul spune care are nevoie de motorul acesteia.

„Păi unde ai găsit-o? La gunoi. Şi tu ce vrei să faci cu ea? Mi-a dat-o mie, am nevoie de ea, am nevoie de motoraş. Cum să iei motorul de la ea? Lasă, bre, trotineta, o să te trezeşti cu poliţia la uşă. Trebuia să o laşi acolo, la gunoi”, se aude pe filmarea postată pe reţelele de socializare.  

Pe 23 martie, mai multe trotinete electrice au fost montate pe străzile oraşului. Galaţiul fiind al patrulea oraş din România - după Bucureşti, Cluj-Napoca şi Constanţa - unde Bolt, platforma europeană de transport la cerere, a lansat trotinete electrice pentru închiriere. 

 

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close