Antena 3 CNN Actualitate Galaţi. Doi tineri au murit după ce au făcut drift-uri cu ATV-ul

Galaţi. Doi tineri au murit după ce au făcut drift-uri cu ATV-ul

Galaţi. Doi tineri au murit după ce au făcut drift-uri cu ATV-ul
24 Ian 2011   •   20:21

Inconştienţa poate transforma senzaţiile tari în ultimele senzaţii. Un om de afaceri din Alba a murit după ce a intrat cu snowmobilul într-un copac. La celălalt capăt al ţării, la Galaţi, doi tineri au murit, iar al treilea a ajuns în comă la spital, după ce au ieşit să facă drift-uri cu ATV-ul. Au derapat pe contrasens şi au fost striviţi de un autobuz.

Până şi casca de protecţie s-a făcut praf în urma impactului. Au vrut să trăiască aventura vieţii lor cînd cei trei tineri gălăţeni au încercat puterile unui ATV pe zăpadă. Au ieşit pe drumul naţional şi au început să facă drift-uri până când le-a ieşit un autobuz în cale.

Doi au murit pe loc. Al treilea, deşi inconştient, încă mai respira. Paramedicii l-au urcat în ambulanţă, împreună cu şoferul autobuzului. Dacă n-ar fi plecat, rudele victimelor l-ar fi linşat.

O aventură fatală a trăit şi un om de afaceri din Sebeş. A ieşit să se plimbe cu snowmobilul pe văile muntelui Şureanu şi a sfârşit într-un brad. Bărbatul de 55 de ani a lăsat în urma sa trei copii. Totul pentru câteva minute de adrenalină.

 

×
Subiecte în articol: Galați om de afaceri Alba spital coma
Parteneri
Motorina, o nouă ieftinire înainte de weekend
x close