Antena 3 CNN Actualitate Galaţi. Gemeni de o lună, găsiţi fără suflare în casă. Părinţii nu ştiu ce s-a întâmplat (VIDEO)

Galaţi. Gemeni de o lună, găsiţi fără suflare în casă. Părinţii nu ştiu ce s-a întâmplat (VIDEO)

Galaţi. Gemeni de o lună, găsiţi fără suflare în casă. Părinţii nu ştiu ce s-a întâmplat (VIDEO)
13 Dec 2009   •   19:32

Intoxicaţi sau otrăviţi? Este întrebarea la care poliţia din Galaţi trebuie să răspundă. Doi gemeni de numai o lună au fost găsiţi fără suflare, în casă. Părinţii nu ştiu cum s-a întâmplat nenorocirea. Medicii suspectează o intoxicaţie cu monoxid de carbon, rudele dau vina pe apa cu care a fost preparat laptele bebeluşilor. Părinţii au lipsit câteva minute de lângă ei şi i-au găsit fără suflare.

?Ma dusesem să iau lapte praf şi când să ies afară începu să strige: au ăştia sunt morţi?, a spus Gabi Preda, tatăl copiilor. Au chemat imediat ajutoare. Era prea târziu medicii nu au putut decât să constate moartea celor doi bebeluşi, Mihai şi Gabriel. ?Dispecerul le-a recomandat părinţilor să scoată copii la aer liber. S-a deplasat de urgenţă. Nu s-a mai putut face nimic?, a declarat doctorul Mihai Polinschi, şef Ambulanţa Galaţi.

Durerea familiei este imposibil de îndurat. Absurdul situaţiei depăşeşte puterea de înţelegere. Poliţia a pornit o anchetă pentru a stabili cum au murit gemenii.



Observator

×
Subiecte în articol: Galați intoxicatie
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close