Antena 3 CNN Actualitate Galaţi: Trei persoane cu antecedente penale au atacat cu arme albe agenţii de pază ai unui club

Galaţi: Trei persoane cu antecedente penale au atacat cu arme albe agenţii de pază ai unui club

Galaţi: Trei persoane cu antecedente penale au atacat cu arme albe agenţii de pază ai unui club
Sursa foto: Foto: bidorbuy.co.za
14 Ian 2012   •   16:48

Un scandal violent a avut loc la intrarea într-un club din Galaţi, unde agenţii de pază au refuzat accesul unor indivizi care nu deţineau cardul de acces impus de către administraţia clubului respectiv. Cei trei responsabili pentru incident, erau cunoscuţi cu antecedente penale şi au folosit arme albe, agenţii văzându-se nevoiţi să folosească un pistol cu bile de cauciuc.

În urma conflictului, doi dintre cei trei tineri au fost transportaţi la spital cu plăgi produse prin împuşcare cu bile de cauciuc, însă au refuzat internarea. De asemenea, patru agenţi de pază au primit îngrijiri medicale după ce au fost atacaţi cu arme albe sau loviţi, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, Cristina Tatulici.

"Cei trei bărbaţi, cu antecedente penale, au vrut să intre în clubul respectiv fără să deţină un card de acces, aşa cum au toţi cei care intră în clubul respectiv. Pentru că nu au fost lăsaţi să intre, aceştia au reacţionat violent. Mai întâi, unul dintre ei a spart o oglindă şi un perete de rigips. În aceste condiţii, agenţii de pază au intervenit şi s-a creat un conflict", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Incidentul a fost sesizat la numărul de urgenţă 112 şi, pe lângă intervenţia ambulanţelor, la faţa locului s-au prezentat şi oamenii legii. Persoanele respective sunt cercetate pentru distrugere, ultraj şi port ilegal de arme albe iar administraţia clubului va încerca să recupereze contravaloarea pagubelor.

 

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close