Antena 3 CNN Actualitate "Galaxia" nu are limite. Acord între Real Madid şi Lyon pentru Benzema, la 35 de milioane de euro

"Galaxia" nu are limite. Acord între Real Madid şi Lyon pentru Benzema, la 35 de milioane de euro

"Galaxia" nu are limite. Acord între Real Madid şi Lyon pentru Benzema, la 35 de milioane de euro
Sursa foto: karim benzema
01 Iul 2009   •   15:06

Florentino Perez, preşedintele lui Real Madrid arată că gruparea madrilenă nu a fost deloc atinsă de criză şi se angajează să plătească încă 35 de milioane de euro. Vicecampioana Spaniei s-a înţeles cu clubul francez Olympique Lyon pentru atacantul de 21 de ani Karim Benzema pentru suma amintită. Aceasta ar fi al patrulea transfer al echipei de pe Santiago Bernabeu după Kaka, Cristiano Ronaldo şi Raul Albiol.
Viitorul lui Karim Benzema părea de mult unul strălucit, în condiţiile în care atacantul are deja, la vârsta sa, 24 de prezenţe în naţionala cocoşului galic şi şase goluri. Acum, atacantul nu mai trebuie decât să semneze contractul de la Real Madrid pentru a face mutarea vieţii, la echipa la care starurile se înmulţesc pe zi ce trece. Agentul jucătorului, Karim Djaziri, a anunţat în cursul zilei de miercuri acordul între cele două echipe care în ultimii ani şi-au pierdut din anvergura europeană. Este aşteptat ca jucătorul să accepte termenii propuşi de clubul Real Madrid şi să efectueze vizita medicală pentru ca mutarea să se concretizeze, potrivit Skysports.
Real Madrid a semnat deja trei jucători în această vară, Kaka de la AC Milan pentru 67 de milioane de euro, Cristiano Ronaldo de la Manchester United pentru 94 de milioane de euro şi Raul Albiol de la Valencia, echipă cu mari probleme financiare, pentru 15 milioane de euro.
Antena3.ro

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close