Antena 3 CNN Actualitate Plouă prin tavan în Parlament! Gălețile din Camera Deputaților au ajuns celebre pe internet | ”Timpul trece, gălețile rămân”

Plouă prin tavan în Parlament! Gălețile din Camera Deputaților au ajuns celebre pe internet | ”Timpul trece, gălețile rămân”

Holurile Parlamentului României sunt împânzite de găleți, din cauza apei care curge din tavan. Și pentru că problema nu a fost rezolvată și a devenit o parte din normalitatea de la Camera Deputaților, gălețile au și o pagină de Facebook dedicată lor - ”Găleata de le CDep”.

Plouă prin tavan în Parlament! Gălețile din Camera Deputaților au ajuns celebre pe internet | ”Timpul trece, gălețile rămân”
Sursa foto: Facebook/ Găleata de la CDep
de Andreea Ştefan    |    01 Feb 2023   •   15:09

În Parlament plouă prin tavan.

Și pentru că reparațiile nu sunt pe ordinea de zi a deputaților, soluția a apărut destul de repede - găleata în care se strânge apa.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Problema persistă de câțiva ani, din spusele angajaților, așa că gălețile au acum și o pagină de Facebook dedicată lor - Găleata de le CDep.

Deputații postează acolo fotografii cu gălețile, sticlele sau chiar caserolele în care este strânsă apa ce curge din tavan.

”Timpul trece, legislatura se schimbă, găleata rămâne”, spune un angajat într-o postare din 2021.

Acum suntem în 2023, iar gălețile sunt încă acolo.

 

×
Subiecte în articol: găleată Camera Deputatilor
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close