GAME OF THRONES SEZ 8 EPISODUL 6 ONLINE SUBTITRAT ROMÂNĂ. Final apoteotic pentru GAME OF THRONES

20 Mai 2019   •   09:20
GAME OF THRONES SEZ 8 EPISODUL 6 ONLINE SUBTITRAT ROMÂNĂ. Final apoteotic pentru GAME OF THRONES

GAME OF THRONES SEZ 8 EPISODUL 6 ONLINE SUBTITRAT ROMÂNĂ. Finalul „Game of Thrones" a fost difuzată pe 19 mai, iar în România în cursul zilei de luni, 20 mai, de la ora 4:00. HBO va redifuza ultimul episod și luni începând cu ora 20.00.  

GAME OF THRONES SEZ 8 EPISODUL 6 ONLINE SUBTITRAT ROMÂNĂ. Încă de la lansare, în 2011, „Urzeala Tronurilor" a devenit un fenomen global şi cel mai iubit serial din istoria HBO. „Game of Thrones" a primit de-a lungul timpului foarte multe premii, inclusiv 47 de Primetime Emmy, cinci trofee din partea Sindicatului actorilor americani şi un Peabody Award.

GAME OF THRONES SEZ 8 EPISODUL 6 ONLINE SUBTITRAT ROMÂNĂ. În jur de 4,9 milioane de americani îşi vor prelungi „perioada de doliu", după sfârşitul serialului, şi vor alege să lipsească de la serviciu luni dimineaţă, mulţi dintre ei invocând, cel mai probabil, probleme medicale, se arată într-un sondaj realizat Instutul „Kronos" pentru Forţă de Muncă.

GAME OF THRONES SEZ 8 EPISODUL 6 ONLINE SUBTITRAT ROMÂNĂ. Fanii celebrului serial de la HBO au avut parte de o surpriză colosală în episodul 4 al ultimului sezon. Și asta pentru că unii telespectatori mai atenți au putut zări un pahar de cafea de la Starbucks uitat în cadru, potrivit publicației Daily Beast. 

 Succesul serialului 'Game of Thrones' a devenit o adevărată mană cerească pentru turismul provinciei britanice, Irlanda de Nord, atrăgând zeci de mii de turişti din lumea întreagă, dornici să viziteze această locaţie de filmare a popularului serial lansat în 2011, relatează AFP.

GAME OF THRONES SEZ 8 EPISODUL 6 ONLINE SUBTITRAT ROMÂNĂ. Serialul, al cărui al 8-lea şi cel din urmă sezon este difuzat din 14 aprilie în 186 de ţări, a atras 120.000 de vizitatori în această provincie din 2016, generând încasări de 30 de milioane de lire (35 de milioane de euro), potrivit biroului de turism.

GAME OF THRONES SEZ 8 EPISODUL 6 ONLINE SUBTITRAT ROMÂNĂ. Un turist din şase care vine în Irlanda de Nord vrea să viziteze locurile de filmare ale celebrului serial, potrivit datelor biroului de turism. 

GAME OF THRONES SEZ 8 EPISODUL 6 ONLINE SUBTITRAT ROMÂNĂ. Şi alte locaţii europene folosite la turnarea unor scene din 'Game of Thrones', precum defileul Almannagja, un deşert de gheaţă şi stânci din sudul Islandei, sau alte decoruri naturale din Croaţia, Spania sau Malta au cunoscut un aflux de turişti care sunt fani ai serialului.

GAME OF THRONES SEZ 8 EPISODUL 6 ONLINE SUBTITRAT ROMÂNĂ.  În Irlanda de Nord, pe drumul care şerpuieşte de-a lungul ţărmului, o puzderie de autocare aduc turiştii în locurile de parcare. "Săptămâna trecută am avut un autocar cu 24 de naţionalităţi diferite la bord", a precizat ghidul Patrick Rogan care aşteaptă la intrarea peşterii din Cushendun, locaţia unei scene cruciale din serial.

GAME OF THRONES SEZ 8 EPISODUL 6 ONLINE SUBTITRAT ROMÂNĂ.  "Au venit oameni tocmai din Patagonia, Noua Zeelandă, Japonia, Rusia, Coreea de Sud sau din ţări europene... ceea ce înseamnă mult", a subliniat Patrick Rogan.

GAME OF THRONES SEZ 8 EPISODUL 6 ONLINE SUBTITRAT ROMÂNĂ. Din 2012, agenţia 'Stones and Thrones' propune excursii zilnice în împrejurimile capitalei Belfast, cu însoţitori care au făcut majoritatea figuraţie în popularul serial. 

GAME OF THRONES SEZ 8 EPISODUL 6 ONLINE SUBTITRAT ROMÂNĂ. Alte agenţii oferă vizitatorilor şi activităţi sportive, precum lansarea toporului, tragerea cu arcul sau poze cu doi lupi care au apărut în serial. 

GAME OF THRONES SEZ 8 EPISODUL 6 ONLINE SUBTITRAT ROMÂNĂ.  'Game of Thrones' (Urzeala Tronurilor) a devenit astfel pentru Irlanda de Nord, ceea ce a reprezentat trilogia "Stăpânul Inelelor" pentru Noua Zeelandă.

Parteneri
x close