Antena 3 Actualitate Gara din Sinaia şi peste 40 de case din Buşteni, afectate de inundaţii. Traficul pe DN1, îngreunat din cauza aluviunilor (VIDEO)

Gara din Sinaia şi peste 40 de case din Buşteni, afectate de inundaţii. Traficul pe DN1, îngreunat din cauza aluviunilor (VIDEO)

07 Aug 2010   •   12:46
Gara din Sinaia şi peste 40 de case din Buşteni, afectate de inundaţii. Traficul pe DN1, îngreunat din cauza aluviunilor (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3

Inundaţii, sâmbătă dimineaţă, în Sinaia şi Buşteni. Pe Drumul Naţional 1 s-a circulat cu greutate din cauza aluviunilor de pe versanţi, iar traficul feroviar a fost blocat mai bine de patru ore. Inundaţiile au afectat şi gara din Sinaia. Autorităţile au intervenit în zonă cu mai multe motopompe, iar la această oră traficul feroviar se desfăşoară în condiţii normale.

La Buşteni, o ploaie torenţială a inundat peste 40 de case.

Probleme au fost şi pe DN 71 Târgovişte - Sinaia, unde drumul a fost blocat din cauza aluviunilor căzute de pe versanţi.

Apele râului Ialomiţa au surprins două familii ramăse la picnic pe malul râului, în apropiere de Moroieniu. Maşinile au fost pur şi simplu înconjurate de noroi şi bolovani. Pasagerii au reuşit totuşi să se salveze.

În Moroieni, 15 gospodării au fost inundate.

Probleme au fost şi în localitatea Râu Alb. 30 de gospodarii au rămas isolate după un pod a fost rupt de viitură.Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close