Antena 3 CNN Actualitate Garda Financiară a găsit uşile sudate în Europa şi Dragonul Roşu

Garda Financiară a găsit uşile sudate în Europa şi Dragonul Roşu

Garda Financiară a găsit uşile sudate în Europa şi Dragonul Roşu
Sursa foto: Foto: Video News
08 Mar 2011   •   21:03

E greu să faci curat într-un loc lăsat să-şi facă propriile legi. În a doua zi de descinderi, inspectorii de la Garda Financiară şi trupele de mascaţi n-au făcut nimic în en-gros-urile Europa şi Dragonul Roşu. S-au supărat că au găsit uşile standurilor sudate şi i-au deranjat pe comercianţii rătăciţi care chiar trăiesc din afacerea cu chinezării de la marginea Bucureştiului.

După două razii ale gărzii financiare, în acelaşi loc şi în aceeaşi zi, la o distanţă de câteva ore, sute de standuri erau încuiate şi golite de marfă. Câţiva comercianţi aflaţi în zonă ca şi când erau în vizită s-au arătat enervaţi de vizita Gărzii Financiare.

“O mare parte din agenţii economici care mai urmau a fi controlaţi cred că au evacuat cam de luni seară zona, pentru că noi, marţi dimineaţă, am găsit cam jumătate din standurile existente deja goale”, a declarat şeful Gărzii Financiare Bucureşti, Stelică Constantin.

După două zile de controale în centrele comerciale din Colentina, Garda Financiară a confiscat marfă fără acte, în valoare de 1,1 milioane de lei. Volumul vânzărilor zilnice şi al evaziunii fiscale sunt greu de stabilit.

Suveica negoţului din această zonă arată că marfa vine din China în România, i se fac acte de export în Bulgaria, dar se vinde în en-gros-urile din Colentina, şi de aici, în magazinele din întreaga ţară.
 

×
Subiecte în articol: amenzi marfa acte Garda Financiara Europa
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close