Antena 3 CNN Actualitate Gaşca lui Nuţu Cămătaru şi-a mutat domiciliu la.... Poliţie

Gaşca lui Nuţu Cămătaru şi-a mutat domiciliu la.... Poliţie

Gaşca lui Nuţu Cămătaru şi-a mutat domiciliu la.... Poliţie
Sursa foto: foto: antena3.ro
03 Apr 2012   •   21:23

Locotenţii lui Nuţu Cămătaru s-au reprofilat. Au devenit aşi în spargerile de locuinţe şi înşelăciuni. Doi dintre ei au căzut, în aceeaşi zi, în mâinile poliţiei. Unul, la Braşov după o urmărire spectaculoasă pe DN1, celălalt, chiar finul lui Nuţu, pe autostrada Soarelui, la scurt timp după ce i-a furat economiile unei bătrâne din Constanţa.

Poliţiştii erau de două luni pe urmele grupării de spărgători din care făcea parte şi Nucu Ionel, finul lui Nuţu Cămătaru.

Ieri au dat lovitura în Constanţa. Doi dintre hoţi au intrat în casa unei bătrâne de 87 de ani şi au convins-o că sunt de la Casa de Pensii şi vor să-i ofere un ajutor. Al treilea a ţinut de şase.

Au profitat de neatenţia femeii şi i-au furat economiile - 250 de euro, 600 de lei şi câteva bijuterii.

Hoţii nu au ajuns însă prea departe. Poliţiştii erau pe urmele lor. Adică la ieşirea de pe podul de la Cernavodă.

Până una alta, judecătorii le-au dat mandat de arestare. Coincidenţă sau nu, aproape în acelaşi timp în care poliţiştii din sectorul 6 l-au prins pe autostrada Soarelui pe finul lui Nuţu Cămătaru, alţi oameni ai legii, tot din Capitală l-au pus la pâmânt pe un alt locotenent al fraţilor Cămătaru, la intrarea în Braşov. Tot după o urmărire contracronometru, pe DN1, încheiată cu focuri de armă.

Este vorba de Bogdan Rohat, zis "Bobi", dat în urmărire generală din 2008. Bărbatul avea de ispăşit o pedeapsă de 10 ani de închisoare, în acelaşi dosar în care au fost închişi şi fraţii Cămătaru. A dat ultima spargere la Ploieşti, cu doi prieteni. Toţi au ajuns acum după gratii. Cei trei aşi ai hoţiei acţionau în mai multe oraşe şi erau extrem de rapizi. Spărgeau câte două apartamente, pe acelaşi etaj şi, după ce dădeau lovitura, se cazau la hoteluri şi cheltuiau banii, la petreceri.



×
Subiecte în articol: nutu camataru Politie autostrada Soarelui
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close