Antena 3 CNN Actualitate Găsiţi în magazine ouă de Paşte şi vopsele pentru toate gusturile şi buzunarele

Găsiţi în magazine ouă de Paşte şi vopsele pentru toate gusturile şi buzunarele

Găsiţi în magazine ouă de Paşte şi vopsele pentru toate gusturile şi buzunarele
Sursa foto: Foto: good-wallpapers.com
09 Apr 2012   •   21:22


E de două ori mai ieftin să colorezi ouăle de Paşte în casă. La această concluzie ajung multe dintre gospodinele care trec pragul magazinelor zilele acestea. Cofrajele cu ouă gata vopsite sunt tentante, dar rafturile pline cu vopsele pentru toate gusturile, la preţuri pentru toate buzunarele le întrec.

Pentru a avea astfel de ouă pe masa de Paşte, nu trebuie să cereţi ajutorul unui meşter popular, să fugiţi la raftul cu ouă vopsite, sau să scormoniţi prin cămară după coji de ceapă sau frunze de nuc. E suficient să alegeţi vopseaua sau abţibildurile potrivite. Gospodinele au învăţat lecţia.

Cu vopsele speciale din comerţ se pot face acum acasă ouă cu sclipici, ouă cerate, pastelate sau chiar marmorate. Fără cheltuieli prea mari. Cea mai ieftină vopsea de ouă costă 25 de bani şi poate ajunge până la 6 lei pachetul.

Gospodinele care nu au timp să pregătească ouăle de Paşte la ele acasă, le pot găsi gata colorate, chiar la supermarket. Preţul unui cofrag de 10 ouă ajunge la aproximativ 18 lei. Dar preţul este aproape dublu faţă decât ar costa să le pregătiţi acasă. Pentru un cofrag cu 10 ouă simple şi un pliculeţ de vopsea, nu plătiţi mai mult de 9 lei.

Şi tot la comercianţii din târguri găsiţi abţibilduri cu motive religioase sau cu personaje de desene animate, la preţuri între 2 şi 5 lei setul.


×
Subiecte în articol: paste oua preturi cheltuieli
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close