Antena 3 CNN Actualitate Gazonul de sute mii de euro din sectorul 5 s-a uscat inexplicabil în mai puţin de un an (VIDEO)

Gazonul de sute mii de euro din sectorul 5 s-a uscat inexplicabil în mai puţin de un an (VIDEO)

Gazonul de sute mii de euro din sectorul 5 s-a uscat inexplicabil în mai puţin de un an (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
18 Sep 2010   •   13:57

Autorităţile cheltuiesc în fiecare an milioane de lei pe gazonul, florile şi arbuştii din Capitală. Cinci euro costă metrul pătrat de gazon, unul special care ar trebui să reziste ani de zile. Dar în sectorul 5 al Capitalei tot gazonul, de sute de mii de euro, s-a uscat, inexplicabil, în mai puţin de un an.

Gazonul de pe Calea 13 septembrie, a fost pus în urmă cu un an. S-a uscat însă în întregime. Va trebui înlocuit. Alţi bani aruncaţi pe iarbă. De data asta de la Capitalei. Printr-o hotărâre de consiliu, toate spaţiile verzi din sectorul cinci au trecut în grija primăriei generale.

În sectorul 5, gazonul a avut un an termen de garanţie. Nimeni de la primărie nu a vrut să spună cât s-a investit în spaţiul verde din banii publici şi nici de ce s-a uscat atât de repede gazonul abia plantat.

Nu mai există nici un fir verde de iarbă aşa că muncitorii au început plantatul. 

În rondul din faţa Operei Române s-a împrospătat deja gazonul. Iar un muncitor îl udă de zor.

Cei de la Administraţia Parcurilor spun că de data asta iarba nu se va mai usca.

Şi pe malul Dâmboviţei a început amenajarea. Se plantează flori rezistente la frig. În toamna aceasta de la bugetul primărie Capitalei peste cinci milioane de lei vor fi investiţi în revigorarea spaţiului verde.



Antena 3

×
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close